2777
2789

من دوره تکنسین داروخانه ثبت نام کردم 

بعد بیشتر کلاس ما دخترن چندتاشون هم متاهلن 

یه سه چهار تا پسر هم هست که خدای تا حالا بی ادبی یا مزاحمتی ازشون ندیدم 

بعد توی گروهی که داریم لینک یه گروه دیگه رو بهمون دادن گفتن اینجا گروه نسخه خوانیه 

منم عضو شدم چند روز بعد گروهه حذف شد ولی یه پسر اومد پی وی گفت من ادمین گروه نسخه خوانیم گروه حذف شده اگه کاری چیزی بود من در خدمتم منم گفتم ممنون و دیگه حرف نزدیم 

چند روز بعدش پیام داد و گفت من نه مزاحمم نه قصد جسارت دارم هدفم دوستی سالمه واز این حرفا منم نه عکس پروفایل عکس خودمه نه اون پسر منو تا حالا دیده که بگم شاید دیده خوشش اومده منم گفتم که نه اهل دوستی نیستم 

فرداش رفتم کلاس از بقیه دخترا پرسیدم این اسم فلان با این شکل پروفایل آدمین نسخه خوانیه گفتن آره بعد یکیشون گفت آره اومده پی وی من پیشنهاد داده بقیه هم گفتن پی وی ما هم اومده 

یعنی تقریبا پی وی ۲۰نفر برای دوستی رفته 

بعد حالا هی بگین دوستی خوبه و فلان این میخواسته با ۲۰نفر باشه 

حالا این هول بود همه ک اینجوری نیستن🤣

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره ولی پسرای عوضی هم کم نیستن

بهش پیام بده بگو دیروز تو کلاس صحبت شما بود ، همه تعجب بودند از اینکه به کل دخترهای کلاس درخواست دوستی داده بودید! (بزار یکم خجالت بکشه که تو کل کلاس ابروش رفته)  کنجکاو بودن بدونند چه دارویی مصرف می کنید؟ 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

شغلش که خوبه.

بلاخره مدیر گروهه 

بهش فک کن😂

https://www.karzar.net/136819 کارزار خروج افغان ها  لطفا وارد بشید فقط دو دقیقه وقت میگیره.ولی کشورمان و آینده و امنیت خودمون و بچه هامون رو نجات میده
بهش پیام بده بگو دیروز تو کلاس صحبت شما بود ، همه تعجب بودند از اینکه به کل دخترهای کلاس درخواست دوس ...

😁😁😁😁

جالبیش اینه که بعدش رفتم دوباره پی وی ش همه ی پیام ها رو پاک کرده بود 

خیلی حرفه ایه از خودش هیچ ردی به جا نمیزاره

شغلش که خوبه.بلاخره مدیر گروهه بهش فک کن😂

اره اول شغلش رو نوشت 

ویزیتور دارو 

نسخه خوان و مدیر گروه 

بعد گفت در کنارش میخوام یه دوستی سالم با شما رو داشته باشم 

دروغ چرا یه لحظه زد به سرم باهاش دوست شم بلکه برای کارآموزی بهم کمک کنه 

ولی ترسیدم