2777
2789

بهش حس خوبی ندارم خیلی بی ادبه خیلییی جفتمون متاهلین از دبیرستان باهم دوستیم 

اهل دوست پسر و اینا بوده قبل عروسی الانم حس میکنم یکم شیش میزنه یبار رفته بودیم بیرون آبرومو برد اینقد هول بازی در آورد پسرا رد میشدن نگا میکرد می خندید سبک پلاس بود دیگ دور بیرون رفتن باهاش خط کشیدم 

خودش بهم گف یه خط دیگ دازم شوهرم نداره اونو کلا مخفی دارم ازش 

خونواده اش هم خیلییی گیر میدن بهش 

حالا اینا به کنار چت میکنیم یه حرفایی میزنه ک من شرمم میشع واقعا 

ولی خب اونقد بهم محبت داره ک واقعا بعضی وقتا میگم شاید من هیلی بی جنبه ام 

نمیدونم چیکار کنم ؟ خیلی هم  یجوری رفتار میکنم انگار خوشم نمیاد از این حرکات ولی ادامه میده 

میترسم بچه ها بعضی وقتا حس ششم میگه نکنه کاری کنه بندازه گردن من  خونوادش ۶مه منو میشناسن حتی خونواده من اونو میشناسن  از این خیلی میترسم چون چند شب هم ک شوهرش نبود رفتم پیشش خوابیدم الان هم  عذاب وجدان دارم  ک این افکار راجب دوست صمیمی ام دارم هم میترسم 😶

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین کار قطع ارتباط با ایشونه

منم مثه شما یه همچین دوست بامحبت وخوبی داشتم ولیی اهل اینکارا بود ومن برای ارامش خودم واینکه برای بقیه سوتفاهمی پیش نیاد باهاش قطع ارتباط کردم

الان سه ساله که ارتباطی باهاش ندارم قهر نیستم فقط دیگه صمیمی نیستم باهاش

من بودم ازش دوری میکردم کلا اهل ریسک تو روابطم نیستم اصلا هیچ کس نباشه اگه خوب نباشه

منم دوس دارم تزش دوری کنم بعضی وقتا حس میکنم  زیادی بع شوهرم توجه میکنه و راحته تو حرفاش از اینم میترسم احساس ترس کردم یکم نمیدونم بخدا باز میگم دارم تهمت میزنم عذاب وجدانم بیشتر میشه

نمیشع تموم راز و رمز های زندگی هحو میدونیم دشمن مشترک هم داربم 😂😂 البته خودمم دوستش دارم واقعا

یعنی اگه کات کنین رازاتو لو میده؟!

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

بهترین کار قطع ارتباط با ایشونهمنم مثه شما یه همچین دوست بامحبت وخوبی داشتم ولیی اهل اینکارا بود ومن ...

مبدونی ما ۷یلی با هم صمیمی هستیم همه میدونن اون صمیمی ترین دوست منه ولی بازم بهش حس خوبی ندارم حس میکنم زیرآبی میره یکم  حتی نسبت به من 

یعنی اگه کات کنین رازاتو لو میده؟!

نه بابا یعنی نمیدونم البته رازی اونجوری ندارم همین ک پشت سر یکی از اقوام هیلی حرف زدیم  حالا اونا هم همو میشناسن میترسم دردسر یشه 😂

مبدونی ما ۷یلی با هم صمیمی هستیم همه میدونن اون صمیمی ترین دوست منه ولی بازم بهش حس خوبی ندارم حس می ...

منم باهاش ۹سال دوست صمیمی بودم ،درسته اوایل که ارتبطامو باهاش کم کردم هم ناراحت بودم هم عذاب وجدان داشتم

ولی بازم برگردم عقب همون کارومیکنم

منم باهاش ۹سال دوست صمیمی بودم ،درسته اوایل که ارتبطامو باهاش کم کردم هم ناراحت بودم هم عذاب وجدان د ...

منم باید همین کارو کنم 🥲

منم دوس دارم تزش دوری کنم بعضی وقتا حس میکنم زیادی بع شوهرم توجه میکنه و راحته تو حرفاش از اینم میت ...

چرا عذاب وجدان تو کنارش احساس خوبی نداری و داری به خودت ظلم میکنی اگه خودتو دوست داری فاصلتو‌کم کن

نه بابا یعنی نمیدونم البته رازی اونجوری ندارم همین ک پشت سر یکی از اقوام هیلی حرف زدیم حالا اونا هم ...

کم کم رابطتو کمش کن

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵