2777
2789
عنوان

زلیخا خوب می داند وقار رفته یعنی چه

296 بازدید | 16 پست

مرا چه شده؟ چرا گرما و سرما چرا خش خش برگها را احساس نمیکنم؟

چرا همه اطرافیانم مثل یک فیلم صامت مقابلم پانتومیم بازی میکنند چرا صداها را نمیشنوم حواسم کجاست؟

چرا لبخندهایم برای تظاهر و نمایشی شده؟

چرا دیگر از هیچ‌چیز هیجان زده نمیشوم؟ 

چرا هر ساعت از خودم میپرسم این چه بلایی بود بر سرم آمد؟

احساس میکنم حافظه ام درست کار نمیکند راستی کدام بلا؟

به نظرم کسی که گفته بود سختترین شغل دنیا کار کردن در معدن است احتمالا هرگز از نزدیک مادری را ندیده که تکیه گاه و امید خانواده اش است اما قلب و روحش جای دیگری مانده و فقط جسمش مثل یک ابزار کارخانه ای  مایحتاج خانواده را فراهم میکند و گاهی مثل یک ربات برای حفظ ظاهر لبخندی تصنعی به لب می آورد که فورا خاموش میشود ولی چشمانش قادر به تظاهر نیست و تقریبا هرکس او را ببیند متوجه میشود که او‌ دیگر آدم سابق نیست 

میدانی چند وقت است با ذوق عکس سلفی خانوادگی نگرفتیم و استوری نگذاشته ایم؟ 

سخت است ستونی باشی که از شالوده کرم زده اما عمارتی به آن تکیه کرده و روی آن حساب کرده است و تنها خودت بدانی که هر لحظه چه قدر متزلزل می گذرد، وای از ویرانی...

شبیه صاحب مصرم که چوپانی مرا پس زد

زلیخا خوب می داند وقتر رفته یعنی چه...

لطفا گزارش نزنید تنها جایی که میتونم کمی در ابهام دردو دل کنم همینجاست و توضیح هم نخواهید 

این روزها احساس میکنم همه حس شما را دارند منم دارم . منم احساس میکنم شکست خوردم همیشه احساس غرور و موفقیت داشتم ولی یه مشکلی تو زندکی ام به وجود اومد حس تهی وبدن و شکست را دارم

خدایا شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

👌👏🏻

کلا دنیا جای خوبی نیست

ارزش هیچی رو نداره. واقعا هیچی! 

برای مسائل زمینی و دنیوی سعی کن غصه نخوری و خودتو فداش نکنی. واقعا بی ارزشن

بیا پناه ببریم به معنویات! بلکه عشق واقعی رو جای دیگه ای خارج از این زمین پیدا کنیم... زمین همه تاریکیه

کلا دنیا جای خوبی نیستارزش هیچی رو نداره. واقعا هیچی! برای مسائل زمینی و دنیوی سعی کن غصه نخوری و خو ...

عشق مثل ماده روان گردانه مثل باتلاقه درحالی که داری میبینی که در حال غرق شدنی اما تا امداد بیرونی نباشه نمیتونی خودتو نجات بدی مگر اینکه خدا به انسان در حال غرق شدن نگاهی کنه

عشق مثل ماده روان گردانه مثل باتلاقه درحالی که داری میبینی که در حال غرق شدنی اما تا امداد بیرونی نب ...

آره... واسه همین میگم پناه ببریم به معنویات

فقط خداست که ازش برمیاد و خیلی خوبم بلده