2777
2789
عنوان

متادون

517 بازدید | 19 پست

سلام پدرم هروز عصبی اصلا تا الان ک ۲۰ سالمه ن چیزی برام خریده ن هیچی همه هزینه هارو مامانم برامون تامین میکنه دوهفته قبل بخاطر اینک رفتیم خونه مادرشوهرم بخاطر اینک برادر شوهرم میرفت کربلا رفتیم ملاقاتش بعد ک برگشتیم ی داد و هوار انداخت ک چرا رفتید و فلان  بعد مامانم رو کتک زد از اون ور خواهرم میگف چرا مامانم رو میزنی اونو هم زد جوری ک میله فلزی از وسط نصف شد کلا همه جاشون کبود شد بعد منم حین اینک کتک میزد مامانم و خواهرمو  زنگ زدم ب پلیس ک بیاد و مامانم زود فرار کرد ب کوچه بخدا روز خوشی نداریم میگیم طلاق بگیر میگ عیبه این عیاشه  بعد هم مامانم اینا رفتن کلانتری و پزشک قانونی و اینا و بعد این قرص مصرف میکنه گفتیم حتما علائم ایناس از یه ور یه زن دیگ هم هست ک اینو پر میکنه الانم چون وام ازدواجمو گرفتیم اومده اونو بگیره بخوره خدارو خوش ب چنین آدم هایی نده  این قرص گفتن متادون براش حکم جلب نوشتیم ک ببرنش بخدا خسته شدیم از دستش روزی نشده بخندم حتی نمیزاره با نامزدم برم بیرون  لیاقت من و مامانم اینا این نبود ک این روزا رو بچشیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وام ازدواجتو ندی بهش

ن تو حساب خودمه بعد دیروز هم مامانم رو فحش بارون کرد و خواهرم رو زد موهاش رو از زمین کشید بالا ی مشت زد ب کلیه اش ک فردا صبح پول رو بزنید ب حساب مادرم چون مادرم هم نمیخواد دعوا بشه میدونم خورده خورده میده بهش

علایم متادون زدن دیگران و روان پریشی نیست احتمالا پدرتون سابقه مصرف شیشه ترامادول و... ندارند من مرکز درمان اعتیاد شاغل هستم و حدود ۷۰۰بیمار داریم این موارد فقط برای شیشه ترامادول هست نه متادون تریاک 

شوهرم متادون می‌خوره ،سخته🥺😔

خیلی بخدا روز خوش ندیدم توی روز عقدم هم حتی گریه کردم اصلا مهم نیست ن میزاره برم نامزدم ببینم ن خانواده اشو ی روز میگ چیزی نمیگم فرداش ۳۶۰ درجه عوض میش 

بندازش کمپ حکم جلب بگیر 

خب سریع برو وسایل جهیزیه اتو با وام بخر که پولی دستتون نمونه بعد هم وسایل بذار خونتون اگه دارید یا ی ...

مادرم تقریبا همه چیزمو خریده بدون پول وام فقط سرویس جونم مونده جا نیست وگرنه میخریدم 

فقط پول ما رو میخوره به ی زن دیگ

علایم متادون زدن دیگران و روان پریشی نیست احتمالا پدرتون سابقه مصرف شیشه ترامادول و... ندارند من مرک ...

بله سابقه اشو داشته دوتا از قرصی ک می‌خورید رو دادیم ب کلانتری ک گفتن متادون میخوره حکم جلب صادر کردن از دادگاه خیلی وحشیه رحم نداره

قبلاً هم عکس قرص گذاشتی پست قبلی خودت اونا اصلا متادون نیست اونا قرص دست ساز عطاری که حاوی مواد محرک ...

بله گذاشتم  ب کلانتری بردیم اونجا ی نفر ک متخصص این کار هاست نشون دادن گفتن متادونه اونجا مثلا کپسوله قهوه ای هست الان کپسوله قرمزه داخلش سفید و ریز ریز چیز های سیاه هست 

کمپ چاره پدرت نیست باید مرکز روان درمانی بره بیمارستان روان درمانی بستری بسه

بله واقعا روانی هست نمیدونم چطور بستری کنیم توی روان درمانی باید بریم دادگاه؟

چون از ی ور هم شکایت کردیم ک بریم دادگاه بخاطر کتک کاری هاش

بله گذاشتم ب کلانتری بردیم اونجا ی نفر ک متخصص این کار هاست نشون دادن گفتن متادونه اونجا مثلا کپسول ...

نه عزیزم متادون اون شکلی نیست متادون قرص دایره شکل قهوه ای یا سفید روش نوشته مثلا إم ۴۰یا إم ۲۰

اصلا کپسول نیست  میتونی اینترنت بزنی قرص متادون چهل مارک فاران یا داروپخش یا زاگرس یا اکسیر 

متادون نام دارو هست 40دوز دارو هست 

اون اسمهایی که نوشتم اسم کارخانه سازنده 

متادون بصورت قرص دایره ای یا شربت موجود هست تو کل دنیا