2777
2789
من تنها دختر مجردی فامیلم خسته شدم بخصوص از حرفای مامان بزرگم حالا من از همه دخترای فامیل کوچیکترم : ...

وای حرفای عمه ها...  ب بابام میگن اگه منتظر فلانیه(پسر عموم)  ک بیاد بگیرش بگو اون نمیاد.  پسر عموم رو مثل داداشم دوس دارم. واسه خودشون توهم میزنن. حرف مفت میزنن.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو شما یه مورد خوب معرفی کن تا ازدواج کنم. اگه سراغ نداری هم دهنتو ببند😁😁😁😁

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
دوستام زمان دانشگاه همه کار میکردن ولی من موندم پای ی نفر اینقد میگفتن بیا بریم با فلان پسرا باغ میگ ...

عزیزم تو که از باطن زندگیشون خبر نداری

بخدا خیلیاشون این ظاهر زندگیشونه 

من یه نفرو میشناسم که همینجوری ازدواج  کرده یجوری از عشقش میگه ادم فک میکرد با لیلی و مجنون طرفه تا اینکه اتفاقی شدن همسایمون و فهمیدم همش درررررغه 

شااید باورتون نشه ولی امکان نداشت یه هفته اینا دعوا نداشته باشن اونم درحدی که همسایه ها میومدن بیرون

بعد دوباره چن روز بعد از همون خوشبختی و عشق و زندگی رویایی میگف انگار ن انگار مث چی کتک خورده از شوهرش

عزیزم خودتو درگیر اینا نکن اینا توهم خوشبختی دارن

من که همیشه میگم کاش بشه اگر از یه سنی بیشتر شدم و ازدواج نکردم برم خارج از ایران. چون واقعا  ت ...

واقعا...  اینجا بمونی دیوونت میکنن.  مخصوصا دوستای متاهل. دیگه چشمشون ندارم. تا میخوام حرف بزنم راجب موضوعی... میگن تو درک نمیکنی تو مجردی. نمیدونی چ جور

مردم مافضولن تامجردبودم میگفتن کی شوهرمیکنی بعدعقدکردیم میگفتن پس کی عروسی میکنین عروسی کردیم ازهمون شب عروسی به بعدپس کی بچه میارین حتمانازایی رحمت خشک شده ازبس جلوگیری کردی فلانی

الان اوردیم میگن دختره یاپسرمیگیم دختر بایه دلسوزی میگن اشکال نداره انشالابعدیت پسرمیشه

بازجدیدامیگن بعدی روکی میاری

خب لامصب بزاردنیابیادبعدبگو

راس میگیه والا بهترین جواب 😁

پشت سرم حرف در نیارین 😄خودم خاستم نی نی یار قط دسترسیم کنه گردن درد گرفتم بس ک اومدم اینجا 
همیشه به خودم ثابت شده اونایی که بد بودن و هزار تا کار کردن با هزار نفر بودن اخر با یکیشون ازدواج کر ...

خیلیم خوبن. پسر مثل دسته گل.  طرف قبلا همه جا رفته...  الان سر زندگیشه...  اما من چی؟؟؟؟ امروز با دل شکسته... قلبم درد گرفت

این که به نظرم بدتره لابد میگن اصلا خواستگار نداری و هزار تا حرف در میارن.

آرامش خود را به هیچ کس و هیچ چیز وابسته نکن تا همیشه آن را داشته باشی.....!🌹    
مردم مافضولن تامجردبودم میگفتن کی شوهرمیکنی بعدعقدکردیم میگفتن پس کی عروسی میکنین عروسی کردیم ازهمون ...

عزیزم... دختر که خیلی خوبه. یه روایت هست میفرماید: از خوشبختی زن اینکه بچه اولش دختر باشه.😞

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
این که به نظرم بدتره لابد میگن اصلا خواستگار نداری و هزار تا حرف در میارن.

خواستگگار که فراونه خوبش کم گیر میاد.

خواستگگار که فراونه خوبش کم گیر میاد.

همون دیگه. آخه بعضیا براشون مهم نیست فقط میگن دختر باید ازدواج کنه.  بعد هم که ازدواج کرد طرف بد از آب دراومد میگن تقصیر خود دختره بوده حالا باید بسازه.

آرامش خود را به هیچ کس و هیچ چیز وابسته نکن تا همیشه آن را داشته باشی.....!🌹