2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست میشه 

جامعه در حال گذار هست 

توشهرهای بزرگ کامل حل شده تقریبا تو شهرهای کوچک و شهرستان ها هم کمکم خرده فرهنگ ها تغییر میکنه و همه درک میکنن هر کس هروقت بخواد ازدواج میکنه بچه دار میشه کار میکنه درس میخونه و هرچیز دیگه 

عید من چندتا تیشرت دیدم روش نوشته بود مهمان گرامی به شما ربطینداره درسم کی تموم میشه البته انگلیسی  

راستش خوشحال شدم که ازین سوالا تو عمرم از کسی نپرسیدم والی به خودم میگرفتم!!!!

ولی باید فارسی بنویسن چون عموما کسایی که عادت به پرسیدن این سوالا دارن براشون فارسی خوندن راحت تره

حال متکلم از کلامش پیداست
دقیقا....  من از کسی روزی نمیپرسم کی فلان کارو میکنی. فلان کارو کردی؟ اما این سوال جدیدا رو اعص ...

منم اصلا نمیپرسم حتی اگه طرفو بعد ۱۰ سال ببینم. تازه بعضیام هستن وقتی نامزد میکنن خودشون سر و کلشون پیدا میشه. انگار میخوان پزشو بدن. اخه یعنی چی این پز دادن داره؟ خیلی باید عقده ای باشه طرف دیگه. تازه اگه بفهمن خودت تو زندگیت منتظر کسی هستی که دیگه هیچ😣

بانوی شرقی قبلی هستم اکانتم پریییییید
باید پیش بیاد واقعا. چیکار کنم من دیگه....  

اره واقعا ادم خوششم نمیاد طرف کلی میگن تو انتظارت بالاس تو فلانه بابا مگه ازدواج خاله بازیه هر وق خواستی از اول 

لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢
منم اصلا نمیپرسم حتی اگه طرفو بعد ۱۰ سال ببینم. تازه بعضیام هستن وقتی نامزد میکنن خودشون سر و کلشون ...

وااااای اره...  تازه میگن هنوز نیومد بگیرت؟؟؟؟ تو هنوز با اونی؟؟؟ نمیخواد دیگه بیاد؟ چقد بگم تا خدا چی میخواد. هر چی خیر

خودمون باید درست کنیم این وضعیتو

من که از خودم و خانوادم شروع کردم

قبلا هر کاری میخواستم بکنم مامانم میگف واای مردم چی میگن ولی انقدر صحبت کردم بالاخره خیلی چیزا رو راضی شدن

آره بخدا قشنگ میفهممت😖

دوستام زمان دانشگاه همه کار میکردن ولی من موندم پای ی نفر اینقد میگفتن بیا بریم با فلان پسرا باغ میگفتم نه،مشروب، سیگار من اصلا پایه این کاراشون نبودم.  میگفتن آدم فقط باید خوش بگذرونه‌ الان دوتاشون ازدواج کردن چ زندگی،چ شوهرای خووبی. اما من.....  چند وقت پیشم یکیشون ی خبری ازش شد گفت تو هنوز موندی پای اووون؟؟؟؟ با خنده و مسخره گفت.  اینقد دلم شکست

من تنها دختر مجردی فامیلم خسته شدم بخصوص از حرفای مامان بزرگم حالا من از همه دخترای فامیل کوچیکترم :/

بچه ها اگه فال با قیمت کم ( 10 تومن )  میخواهید بیاید آی دی تل.گرام  فقط بگید از  نی نی سایت هستید @sh_H_95_2_4
دوستام زمان دانشگاه همه کار میکردن ولی من موندم پای ی نفر اینقد میگفتن بیا بریم با فلان پسرا باغ میگ ...

همیشه به خودم ثابت شده اونایی که بد بودن و هزار تا کار کردن با هزار نفر بودن اخر با یکیشون ازدواج کردن به سرو سامون رسیدن و کسایی که پاک پای یه نفر موندن خیلی سخت به خواستشون رسیدن. البته اینم بدون از کیفیت زندگیشون ما خبر نداریم خدا میدونه چطور دارن زندگی میکنن. هر که در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند.

بانوی شرقی قبلی هستم اکانتم پریییییید

من که همیشه میگم کاش بشه اگر از یه سنی بیشتر شدم و ازدواج نکردم برم خارج از ایران. چون واقعا  تو این جامعه زندگی یه دختر تنها و مجرد خیلی سخته.

آرامش خود را به هیچ کس و هیچ چیز وابسته نکن تا همیشه آن را داشته باشی.....!🌹    
منم اصلا نمیپرسم حتی اگه طرفو بعد ۱۰ سال ببینم. تازه بعضیام هستن وقتی نامزد میکنن خودشون سر و کلشون ...

ای وای این منو یاد یکی از دوستام میندازه رفت و عیب شد ی چند وقت بعد پیام داد من شوهر کردم دلم ب حال دخترا مجرد میسوزه حالا همه میشناختنشا تا یکی نامزد میکرد این از حسودی میترکید همه فکر و ذکرش شوهر بود اخرشم خودشو با همین حرفا مسخره همه کرد هنوز یادش میوفتم خندم میگیره 

پشت سرم حرف در نیارین 😄خودم خاستم نی نی یار قط دسترسیم کنه گردن درد گرفتم بس ک اومدم اینجا