2777
2789

واقعا اذییت شدم از گرما من تو تابستون افسردگی میگیرمم کیا مثل مننن خداروشکر ی ماه دیگ ازش مونده ققط میگم کاش مهر بیاددددددددددددد پاییزززز هواییی خنکک 

و سرد و بارونیییییییییییی 

چیه این تابستون گرمااا و قطعی برق ام اضافه شد

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه اه فصل شروع مدارس🥴

وای از تابستون بهترههههه 

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          

وای دقیقا منم تابستون افسردگی میگیرم همش لحظه شماری میکنم پاییز بیاد

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

خوشبحالت.من شمالم اونقد بارون بارید حتی نتونستم خونه تکونی کنم الانم اونقد سرده حالم از امسال بهم خورد با این هواش

تیکر تولد خودمه☘️کاربری دست دو نفره.لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن. درخواست دوستی رد میکنم.
وای دقیقا منم تابستون افسردگی میگیرم همش لحظه شماری میکنم پاییز بیاد

چقد منییی منمممممممم خداروشکر دارع میره دقت کردی چقد مرداد طولانی شد

منم پاییز بیشتر دوست دارم کلا نیمه دوم سال برام قشنکتره کی گفته پاییز دلگیره منکه عاشفشم😍

منمممم

دمای هوا اینجا هم اکنون ۲۲ درجه تو شهر شما چنده

ما لرستانیممم بزار بعت میگم 

شما کجایین