2777
2789
عنوان

قمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 93 پست
نه فکر نمیکنم سی و دو سالمه هنوز ندیدم پس احتمال میدم برای شهر یا محله ی خاصی باشه همیشه هم مراسم ه ...

منم نديدم تو خيابون يا هييت بزن ولي تو هييتا دقت كرده باشي سراشونو چپيه مشكي ميبندن مدله كلاه ميشه،،كسايي كه قمه ميزنن اونجوري ميبندن

♥️عاشــِـقانه،عاشـِـــقِ عشــقَمَــمْ♥️

انشاالله که خوب میشه ولی حتما به پزشک مراجعه کنید.

به هر حال کار حرام حرامه.توی هر زمینه ای که باشه.اما برچسب زدن هم اشتباهه.به ایشون بگید این عشق نیست.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر عزیز ناراحت نشیا من منظورم به شخص نامزد شما نبود کلی گفتم اونروز یه کلیپ دیدم آقاهه تو عاش ...

مرسي كه گفتي واقعا ناراحت شدم از بعضياا كه بي احترامي كردن واقعا ناراحت شدم،،منم قبول ندارم افراطو

گوسفند و گوساله ميده به هييت عاشورا كله هييتو چلو گوشت ميده زير ه علامت ميره زيارت عاشوراشو ميخونه ولي حالا اين خطارم كرده ديگه

منم نديدم تو خيابون يا هييت بزن ولي تو هييتا دقت كرده باشي سراشونو چپيه مشكي ميبندن مدله كلاه ميشه،، ...

ازین به بعد دقت میکنم 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
انشاالله که خوب میشه ولی حتما به پزشک مراجعه کنید. به هر حال کار حرام حرامه.توی هر زمینه ای که باشه ...

مرسي از راهنماييت گلم

مرسي كه گفتي واقعا ناراحت شدم از بعضياا كه بي احترامي كردن واقعا ناراحت شدم،،منم قبول ندارم افراطو ...

من منظورم بی احترامی به شخص نامزد شما نبود

بقول همسرم کل عزادارای امام حسین در مجموع مثل کتاب قرانن

تو قران دیدین هر کلمه ای هست؟اگه جدا استفاده بشه یه کلمه اس  و حتی ممکنه معنی بدی داشته باشه اما تو قران چون تو مجموعه قران اومده مقدس

نامزد شمام عزادار امام حسین و مثل باقی عزاداران قابل احترام

اما در تو این زمانه که کل دنیا زوم کردن رو شیعه که یه ایراد پیدا کنن و علمش کنن باید کاری نکنیم که  دینمون زیر سوال بره

من پیشنهادم اینه شما یه تحقیق جامع راجع به قمه بکنید و با دلیل و برهان ایشون رو متقاعد کنید که کارشون بسیار اشتباهه و راههای بهتری برای عزاداری هست

نگران نباش. جاش خیلی زود خوب میشه. محل زخمش رو بتادین میزدین. معمولا هرکس قمه مخصوص خودش رو داره. اگر بخوان با قمه کس دیگه ای بزنن حتما با الکل ضدعفونی میکنن. 

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
نگران نباش. جاش خیلی زود خوب میشه. محل زخمش رو بتادین میزدین. معمولا هرکس قمه مخصوص خودش رو داره. اگ ...

مرسي گله من ممنون كه راهنمايي كرديد

من منظورم بی احترامی به شخص نامزد شما نبود بقول همسرم کل عزادارای امام حسین در مجموع مثل کتاب قرانن ...

مررررسي عشقم

همين يه سال اين كارو كرده قسم خورد جونمو كه ديگه نكنه

ممنون ازت عزيز دلم

مرسي كه جزو تنها كسايي بوديد كه دلداري داديد،،اولين و آخرين بار بوده نذر داشته مرسي عزيزم

آخه میدونی،اصولا خراشش سطحیه روی پوسته ولی خونریزی سر زیاده برا همین آدم میترسه

شمام بسپار به خدا گلم

آخه میدونی،اصولا خراشش سطحیه روی پوسته ولی خونریزی سر زیاده برا همین آدم میترسه شمام بسپار به خدا گ ...

من كه نديدم مطمئنن تا خوبه خوب نشه نمياد پيشم،،خودشم الان ميگه سطحيه چنتا خراشه بزرگش نكن

خیلی زود خوب میشه اصلا ردشم نمیمونه 

اَللّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ ...
یه شهرایی هست که هر سال میزنن من خمینی شهر رو دیدم خیلی ناجور بود یه چیزی میگم یه چیزی میشنوید

عزیزم من خودم خمینی شهری ام. اصلا نمیرم این چیزا را ببینم.

دوماً بیشتر اینا که تو شهر ما هستند غیر بومی آمد. تو را خدا نیاید به اسم شهر ما پخش کنید این کارتون حق الماسه.

از نجف آباد اصفهان گرفته تا اردبیل و قم میان شهر ما.

و متاسفانه امثال شما فکر میکنند اینا بومی های شهر ما هستن.

نگید این چیزا را.

من خودم به شخصه حلال نمیکنم