2777
2789
عنوان

قمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 93 پست
اصلا تیغ قمه یه جوری هست که عمیق نمیبره و زود خوب میشه تو کربلا هم میزنن خیلی شدید ظاهرش واقعا خوب ...

تو كربلا واقعا عجيب قمه زني ميكنن،،جايه مخصوصي هست چند تن خاك ريختن زمين كه اونجا قمه زني ميكنن همه جا با خون يكي ميشه،،مرسي بابته اينكه اين كارو قبول نداريد بي احترامي نميكنيد

حالا يكي به عشقه حسين اين كارو كرده من نميدونم چرا ميگن مونگله ديونست يا تو انتخابه عشقت تجديده نظر كن،،

♥️عاشــِـقانه،عاشـِـــقِ عشــقَمَــمْ♥️
ببرینش دکتر برای مشکل زخم سرش  مراقب عفونت هم باشین  صمنا چون با قمه مشترک به سرهاشون صر ...

همه با يه قمه ميزنن؟! يا خوده خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب خاک که باعث عفونت میشه 

رو زمين چند تن خاك ميريزن كه اونجا قمه زني انجام بدن،،انقدر مقداره خون زياده كه جذبه خاك بشه 

واقعا متاسفم برای اون مازوخیستایی که اسم شیعه رو تو دنیا به گند میکشن...

همین کارا رو میکنن که همه دنیا فک میکنن ماها تروریست و روانی هستیم.

امام حسین کجا گفته فعل حرام بکنید برای عزاداری من؟

منم اصلا و ابدا قبول ندارم ولی میدونم با فحش دادن ماها اینکارو نمیذارن‌ کنار  به ما چه تن و ب ...

منم اصلا قبول ندارم ولي بي احترامي نميكنم 

من فقط واسه نگرانيه دل خودم پرسيدم اونكه خوبه خوبه

واقعا متاسفم برای اون مازوخیستایی که اسم شیعه رو تو دنیا به گند میکشن... همین کارا رو میکنن که همه ...

آفرين به شما

عزیزم ادا کردن درسته چون چندبار نوشتی عدا گفتم درستشو بهت بگم  همینطور کلمه  عزا  در ...

مرسي بابته توضيحت عادت به تايپه فارسي ندارم خداروشكر چهارتا كلاس سواد دارم ولي اينا چيزايي نيست كه قبل از اين زياد نوشته باشم

تو كربلا واقعا عجيب قمه زني ميكنن،،جايه مخصوصي هست چند تن خاك ريختن زمين كه اونجا قمه زني ميكنن همه ...

عزیزم کسی عاشق امام حسین باشه همچین کاری نمیکنه

مگه میشه عاشق امام حسین باشی و کاری کنی که تو دنیا آبروی امامت بره که عزادارای حسین یه مشت خودآزار و تروریستن که به خودشون رحم نمیکنن چه برسه به بقیه؟

عاشق امام حسینه؟زیارت عاشورا بخونه.نذری بده به فقرا.نگاهش و حفظ کنه.دلشو پاک کنه.جوونا رو ارشاد کنه 

یعنی چی یه قمه میگیرن دستشون و فرتی میکوبن رو مخشون؟

امام حسین بخاطر احیای دین رفته یا احیای این بدعتا؟

نه همه جا هست از شمال شهر تا جنوب و شرق و غرب

نه فکر نمیکنم سی و دو سالمه هنوز ندیدم پس احتمال میدم برای شهر یا محله ی خاصی باشه

همیشه هم مراسم ها رفتم 

حالا اینم یه جور عشقه به امام حسینه درسته که روش ابراز عشقش صحیح نیست ولی نقل اون جریانه که میگه هر کسی از ظن خود شد یار من 

هر کسی یه جور عشقشو می خواد نشون بده 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

استارتر عزیز ناراحت نشیا من منظورم به شخص نامزد شما نبود

کلی گفتم

اونروز یه کلیپ دیدم آقاهه تو عاشورا چهار تا گلوله میزنه به خودش خوب مشخص بیمار روانیه این فرد

ادم سالم که همچین کاری نمیکنه 

عزیزم کسی عاشق امام حسین باشه همچین کاری نمیکنه مگه میشه عاشق امام حسین باشی و کاری کنی که تو دنیا ...

همه كارايي كه گفتيدو ميكنه شما حرص نخور