2777
2789
عنوان

قمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 93 پست
حتي تو خوده كربلا اين روزا جاهاييشو خاك ريختن زمين كه قمه ميزنن جذبه تربته حرم بشه

خوب خاک که باعث عفونت میشه 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
نه همه جا داره

کاری به درست و غلط بودنش ندارم فقط دیدم زخماش زود خوب میشه با یکی دوبارم هیچی نمیشه ولی اگه زیاد بزنه موی اون قسمت دیگه درنمیاد اون قسمت سرشم بیریخت میشه همسایه های مامانم اینا میزدن دیدمشون

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب میشه...زخمش سطحیه احتمالا،نترس بهشم بگو دیگه اینکارو نکنه

مرسي كه جزو تنها كسايي بوديد كه دلداري داديد،،اولين و آخرين بار بوده نذر داشته

مرسي عزيزم

♥️عاشــِـقانه،عاشـِـــقِ عشــقَمَــمْ♥️
نذر كرده بود واسه بهم رسيدنمون كه نذرشم عدا كرد،،من نميدونم انگار قمه رو زده وسط فرقه بعضيا كه اينجو ...

قبول باشه

به هر حال ظاهر جالبی نداره و به تشیع حالت وحشیگری میده

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!
اره هم مو درمیاره هم خوب میشه این کار جزو منفور ترین کارهاستچرا جلوشو نگرفتی؟

من اصلا خبر نداشتم،،نميزاره برم محلشون هييت،،چون نذر داشتن اين دو روزو خيلي درگير بوده اصلا راضي نبود برم

هركي اعتقادي داره براي خودش، كسي هم كه بخواد قمه بزنه نميره وسط خيابون اينكارو بكنه كه

از نزديكانم هست يكي كه هر سال ميزنه،اما دو ساله بخاطر حرف رهبر كه علني گفتن قلبا راضي نيستم كسي اينكارو بكنه، قمه زدنو گذاشته كنار

زخماش سريع خوب ميشدن، بيماري هم تا بحال نگرفته،،، البته من اصلا تاييد نميكنم كارشونو

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
فکر میکنم سمت جنوب شهر قمه زنی رواج داشته باشه بیشتر

نه همه جا هست از شمال شهر تا جنوب و شرق و غرب

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
ن ماترکیم. ازین غلطانمیکنیم والا😐

عزيزم ما جفتمون تركيم اولا كه درست صحبت كن دوما كه جفتمون و پدر مادرامون وسطه تهران به دنيا اومدن

اصلا تیغ قمه یه جوری هست که عمیق نمیبره و زود خوب میشه تو کربلا هم میزنن خیلی شدید

ظاهرش واقعا خوب نیست من از بچگی برام کابوس بود

هیاتهای قمه زنی که تو خیابون میرفتن و امبولانس که مرتب میردشون و آب قند که مردم میدادن بهشون واقعا تاثیر بدی روی روحیم میزاشت

ولی به خودم اجازه نمیدم بهشون برچسب منگول بزنم

دیدم پیرهایی که توی این عشق پیر شدن و جز ادمهای خوب و قحط الرجال روزگار بودن

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!
هركي اعتقادي داره براي خودش، كسي هم كه بخواد قمه بزنه نميره وسط خيابون اينكارو بكنه كه از نزديكانم ...

ايناام وسطه جمعيت اين كارو نكردن حتي سرشو با چپيه نبسته كه كسي نفهمه

اولين باره چون حاجت گرفته نذرو عدا كرده كه اصلانم نميگم كاره درستيه ولي هركي هرجور دوست داره عذا داري ميكنه

مرسي گلم

سمت مجیدیه جنوبی هم من شنیدم اینکارو میکنن هرسال

اصلا مختص جاي خاصي نيست، مثلا چندتا دوستن يه جا جمع ميشن باهم قمه ميزنن، حالا سالي يه جا ، فرقي نميكنه

فکر میکنم سمت جنوب شهر قمه زنی رواج داشته باشه بیشتر

نه عزيزم تو تهران كه همه جا هست اما وسطه جمعيت اين كارو نميكنن،،ما جفتمون بچه غربه تهرانيم

ايناام وسطه جمعيت اين كارو نكردن حتي سرشو با چپيه نبسته كه كسي نفهمه اولين باره چون حاجت گرفته نذرو ...

عزیزم ادا کردن درسته چون چندبار نوشتی عدا گفتم درستشو بهت بگم 

همینطور کلمه  عزا  درسته نه عذا