2777
2789
عنوان

احساس میکنم دارم افسرده میشم

44 بازدید | 6 پست

دیگ چیزی خوشحالم نمیکنه خسته ام .سه تا بچه دارم ولی شغل و کاری بلد تیستم پسرم کوچیکه ۶ماهشه کسی متو دوست نداره .هیجکس از فامیلام نمیاد به خونم سراعی ازم نمیگیره  .باشوهرم سرسنگینیم اصلا راحت نیستم باهاش اون فکر میکنه همه چی نرماله .خیلی فکرای بد میاد سراغم میترسم یهدروز ولم کنه اونمکقع چیکارکنم نه پول دارم نه مهریه نهه وسی رو وهزارتافکر دیگ  .فکر میکتم همه دارن پیشرفت میکنن زتدگیشون خوبه وخ شحالن  ومن ازهمهدعقب موندم و نمیدونم چه کنم .همش عصبی و پرخاشگرم  

بلدنیستم به خودم برسم احساس میکنم زشتم  هیچ الگویی برای زندگی ندارم هرکی رو میبینم عکر میکنم اون کارش درسته ازاون تقلید مسکنم سبک مخصوصی ندارم نه برای خودم ونه برای تربیت بچه هام  خسته ام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول یه ازمایش بده اگر یه دفه اینجوری شدی شاید مشکل کمبود ویتامین داریدوم کتاب بخون وقت خودتو پر کنیا ...

سه تا بچه دارم  وقت کارکردن ندارم میبینم همه شاعلن و پول دارن ولی من نمیتونم فقط باید خونه داری کنم شوهرم هم کارگره زیاد پول نمیده  همش به این فکر میکنم اگه یه روط منو نخواد مندهیچی ندارم  نه پول نه مهریه 

اول یه ازمایش بده اگر یه دفه اینجوری شدی شاید مشکل کمبود ویتامین داریدوم کتاب بخون وقت خودتو پر کنیا ...

کسی رو ندارم یه زنگ بزنه حالمو بپرسه   همه رو دوست دارمدباهاشون رفت وامد کنم ولی احساس میکنم اونا متو دوست ندارن نمیدونم چکارکنم

کسی رو ندارم یه زنگ بزنه حالمو بپرسه همه رو دوست دارمدباهاشون رفت وامد کنم ولی احساس میکنم اونا مت ...

عزیزم همه ی ما موقعیتامون همینه

برای ماهم کسی زنگ نمیزنه چون همه مشغولن

یه ازمایش بده

پادکست گوش کن اجازه بده اگاهیت بالا بره و از فکرای اینجوری بیای بیرون

2790
2778
2791
2779
2792