2777
2789
عنوان

برگردم بخاطربچم یا جدابشم 23سالمه

224 بازدید | 16 پست

شوهرم خیلییی خیانت کرد و هربار به غلط کردن میفتادومیبخشیدم

خیلی ببخشید حتی ویرووسhpvگرفتم

مدتیه چیزی ندیدم فک میکردم آدم شده تاکه یهو متوجه خیانت جدیدش و شماره گرفتنش از دختر شدم

دیگه نتونستم طاقت بیارم فروریختم

خودشم پرو شده قبح کاراشم ریخته زبونش قشنگ ۲۰ متر شده

اومد پسر ۵ سالمو ازم برد

ومن میدونستم چقدر شرو عوضیه هم خودش هم خونوادش حتی ممکنه اسرار کنم باعث خون وخونریزی بشه مجبور شدم بچمو بدم

چون شوهر خوبی برام نبود اما پدرخیلی خوبیه برابچم پدرومادرشوهرمم خیلی بچمو دوست دارن

پدر خیلی خوب اچ پی وی نداره

بازم خیانت میکنه تا اخر عمرش

جدا شو تمومش کن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مخالف طلاقم ولی اینجا باید طلاق بگیری

چون اینجوری بچتم اسیب میبینه

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

برگرد طلا پول هرچی که هست جمع کن برگرد خونه بابات

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

مهریمو گذاشتم اجرا فعلا

اما همش فکرم پیش بچمه قراره برا ملاقات برم شکایت کنم فردا

همش میگم کاش میموندم بخاطر بچم اما نمیدونم دست خودم نبود انگار نمیتونستم دیگ تواون خونه نفس بکشم و داغون شده بودم از دیدن خیانتای مکرر

برامن شوهر خوبی نبود ولی پسرشو خیلی دوست داره کاش بخاطر بچشم آدم میشد

دوست داره که داره

بعدا بچت یکی مثل این بار بیاد خودتو نمیبخشی

فقط طلاق

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دوست داره که دارهبعدا بچت یکی مثل این بار بیاد خودتو نمیبخشیفقط طلاق

میدونم طلاق منم دارم مسیر طلاقو میرم ولی بچه رو ک بهم نمیده مطمئنم

آدمای شری هستن فقط درهفته ۳ یا ۲ روز شاید پیشم بمونه

شایدم خدا به دلم نگاهی انداخت بچمو خودشون پس اوردن

پدرمم ب هیچ صراطی راضی نمیشه بچمو بیارم پیشم چون میشناسه شوهرمو ک چقدر اذیت خواهد کرد