2777
2789
عنوان

رفتار بد خواهرم با مامانم

683 بازدید | 27 پست

خواهرم 39سالشه . یه پسر داره پسرش 10 سالشه..

اومد خونه مامانم گفت برام نذری بپز مامانم گفت باشه برو دیگه بیار فقط بقیه با من.

هیچی دیروز از صبح تا غروب مامانم براش عدس پلو پخت

شب که شد به مامانم گفت چرا شوهرم میخواسته بیاد تو خونه (چون رفته بود نذری رو بده همسایه ها) دیر درو وا کردی و سریع رفتی تو اشپزخونه...

دیگه حق نداری اینجوری کنی و خودش و شوهرش تا اخر شب حتی یه چای نخوردن...مدام هم پیام میداد به مامانم میگفت بار اخرت باشه با همسر من اینجوری میکنیا من بلدم و تو...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید که اینو میگم ولی خواهرتون شعور نداره، مادر بیچاره که همش نباید بهش بها بده! پدرتون جلوش درنمی ...

نه همه ازشون میترسن...مثلا الان اگر با من دعوا کنه میاد جلوی درمون اینقدر دست میذاره رو زنگ کل ملت میان جلو در...خیلی بی ابرو هستن

نه همه ازشون میترسن...مثلا الان اگر با من دعوا کنه میاد جلوی درمون اینقدر دست میذاره رو زنگ کل ملت م ...

ای کاش خانواده قبول میکردن که کلا باهاش قطع رابطه کنند. 

این ارتباط خیلی سمی هست و خواهرت تنها زمانی قدر خانواده رو می‌فهمه که شوهرش بهش بگه از این زندگی برو بیرون 

بعدم گفت حق نداری با شوهرم اینجوری کنی باید سریع درو وا میکردی ...شوهرشم به رو خودش نمیاورد یه جا نشسته بود دست به چای حتی نمیزد...اخم کرده بودن دوتایی...شوهرش خیلی پر رو هست

روز قبلش مامانم رفت بازار یه دونه واکس برا کفش میخواست پیدا نکرده بود به شوهر خواهرم گفته بود دم خونه شما نداره بخرین برام؟؟ پولشم همیشه میده مامانم خیلی کم درخواست از کسی میکنه

خواهرم زنگ زد حق نداری به شوهرم بگی بره چیزی بخره اول باید به من اطلاع بدی بعد بیای سراغ شوهرم

بعدم گفت حق نداری با شوهرم اینجوری کنی باید سریع درو وا میکردی ...شوهرشم به رو خودش نمیاورد یه جا نش ...

خدا به خواهرتون یه عقل درست حسابی بده انشاالله 

ببین حالا این اولین بار که من دختر و می‌شنیدم ولی تا دلت بخواد از این پسرا شنیدم که به خاطر یه چیز کوچیک در همین حد که گفتی تو روی مادر و خواهر وای میستن! یعنی واقعا نمی‌دونن که قدر همسر و خانواده یکی هست و احترام هر دو واجب 

وای یه روز اه دل مادرت این خاهرتو میگیره شوهرش بدبخت میکنه خاهرتو 

همچین ماجرایی پیش اومد و اونی که ناحق تعصب نگه میداشت بدجور چوبشو خورد خدا بالاسره و میبینه همه چیو طفلکی مادرت 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

یه شال مامانم براش خریده بود 400 تومن. عیدی مامانم بهش دادتولدش مامانم بهش داده بود..بعد دفعه بعد تو جمع گفت اصلا جنسش خوب نبود خوشم نیومد .مامانم فقط گفت شرمنده ببخشید دیگه از دستم این بر اومد