2777
2789
عنوان

خانوادم تردم کردن هیچ کسو ندارم

287 بازدید | 17 پست

واقعا توی فامیل شوهرم داره ابروم میره من هیچ کسو ندارم همه با ترحم نگام میکنن پدرم فوت شده مامانمم ازدواج مجدد کرده بدترین شرایط ممکن رو دارم و این بیشتر اذییتم میکنه که خانواده پدریم توی شهرمون یه خانواده مطرحن  مادربزرگم عین مامانم بود فقط واسه اینکه بدشون میومد از شوهرم منو ترد کردن میخوام چند نفر از بزرگای فامیل رو بفرستم خونشون توروخدا دعا کنید باهام اشتی کنن انشالله به حق امام حسین همتون به هر چیزی که میخواید برسید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا پدرتو رحمت کنه

من باشم نمیرم جلو،چون اونا بزرگتر منن می‌تونستن بزرگی کنن به انتخابم احترام بذارن و باز هم منو بخوان

من باشم میرم کلاس های متفاوت سرخودمو گرم میکنم،دنبال علایقم میرم

و مهمتر دایره دوستامو گسترش میدم،دورهمی میگیرم باهاشون من میرم خونشون،بیرون میریم

خدا پدرتو رحمت کنهمن باشم نمیرم جلو،چون اونا بزرگتر منن می‌تونستن بزرگی کنن به انتخابم احترام بذارن ...

ممنونم عزیزم . هر کاری میکنم نمیتونم از ته دلم بخندم دلم واسشون یه ذره شده 😔 ناراحتم چون الان دوران عقدمه هیچ کس نیست باورت میشه حتی خونه ایی نیست من خانواده شوهرمو دعوت کنم

ممنونم عزیزم . هر کاری میکنم نمیتونم از ته دلم بخندم دلم واسشون یه ذره شده 😔 ناراحتم چون الان دوران ...

بیا بغلم❤️ ببین عزیزم اول خودت برو خونه مادربزرگت صحبت کن باهاش بعد اگر نشد بزرگتر بفرست..عزیزدلم امیدوارم به آرامش برسی ❤️ 

شوهرم میگه یه نفر از فامیلاشون گفته که فلانی خانواده نداره و بهم خندیدن هر کاری میکنم شوهرم نمیگه کی ...

هیچ کس نگفته.شوهرت حرف خودش رو از زبون بقیه زده.بگو.از قول من بهشون بگو برا خدا کاری نداره یهو همه کس و کار آدمو بگیره.دل نشکنید.بعدم بگو تو هم اگه مشکل داری بگو تا از زندگیت برم برو یه خانواده دارشو بگیر

هیچ کس نگفته.شوهرت حرف خودش رو از زبون بقیه زده.بگو.از قول من بهشون بگو برا خدا کاری نداره یهو همه ک ...

نه عزیزم شوهرم نگفته شوهرم بیشتر رفیقمه تا شوهرم باشه باهم رل بودیم که ازدواج کردیم کاملا از شرایط زندگیم خبر داره و میدونم خودش نگفته . خیلی بده ادم یتیم باشه😔

ای بابا دلمونو ریش نکن.بگو کجایی.اگر نزدیکی خودم پاگشات میکنم.

فداتبشم عزیز ‌دلم چقد مهربونی اگه میشه فقط دعا کن واسم باورت میشه از زمانی که خواستگاریم اومدن نخندیدم هنوز زیر چشمام سیاه شده از ناراحتی حتی صورتمم اصلاح نمیکنم انقد روحیم بده