2777
2789
عنوان

خواهر بد

139 بازدید | 5 پست

بچه ها چند روزه بخاطر دوستم ناراحتم و کلی تاجیک زدم امروز رفتم خونشون و تازه فهمیدم  آیلا چرا مریض شده بچه ها من دم در وایساده بودم و باهاش حرف میزدم یه کیلو سیب هم براش خریده بودم اخه سیب دوست داره گفت خیلی خستم و کارای خونه رو انجام دادم داشت اش می پخت که یکدفعه خواهر بزرگش که ۲ سال ازش بزرگتره اومد و خیلی با لحن بد گفت این دیگه کیه و منو زد کنار و رفت داخل بعدم داد زد آیلا پیر چرا اش آماده نیست و الکی داد و بیداد و فحش و گفت این زن خراب برام چرا فقط اش پخته مادرش هم خونه بود ولی هیچی بهش نمی گفت فکر کنم زورش نمیرسه خلاصه آیلا طفلی کلی خجالت کشید بعدم گفت ببخشید من هیچوقت نمی زارم کسی بی همه خواهرم باهام بدرفتاری میکنه بچه ها آیلا واقعا گله بخاطر نگهداری از مادرش حتی ازدواج هم نکرده چون خواهراش میگن اگه آیلا شوهر کنه باید مامان رو هم ببره خب خواستگارها هم تا حالا که قبول نکردن دلم براش میسوزه هیچوقت با هیچ پسری حتی توی دانشگاه حرف هم نزده بعد خواهرش اینجوری بهش حرفای بد میزنه به خدا قسم امروز دیدم این دختر بس که نتونسته جواب خواهرش رو بده و ریخته تو خودش مریض شده لعنت به خواهر های بد

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش
کاش هیچ وقت این نه خواهر ها بش سر نمیزدن‌

خواهرش باهاش زندگی میکنه اونم مجرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا،،،عقده ای حتما

یعنی من همون چند دقیقه دلم میخواست تیکه تیکه اش کنم این دختر چی میکشه جالبه که خواهرش شبیه میمونه ولی ایلا خیلی نازه 

کاش خدا ایلا رو خوشبخت کنه

یعنی من همون چند دقیقه دلم میخواست تیکه تیکه اش کنم این دختر چی میکشه جالبه که خواهرش شبیه میمونه ول ...

الهی آمین..مطمعن باش راحتی خوبی در انتظارش.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️