2777
2789
تابيك شد درد دل من ميگذره، مهم داداشمو زنشن كه خوش باشن، مامانم كه دوره سالي يه بارم نميتونه بياد اي ...

من كه لذت بردم توي تاپيك،كاشكي برادرتون خونش رو ببره جايي كه از اين خواهر زنش دور باشه

من خودم سعي ميكنم هر كاري هر چقدرم برام سخت باشه خودم انجام بدم مزاحم وقت كسي نشم كسيو نه به زحمت بندازم نه تو رو دوايسي

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ادم از كسي كه انتظار نداشته باشه اعصابش راحت تره

دنيا شده دنياي چرتكه انداختن ، سفره ها با منت كارا با منت لطفا با منت اينه كه خودت سخت باشه اما كاري كني بهتره تا از كسي كمك بخاي، من حتي سر سفره بعضيا ميترسم دو لقمه بردارم، تا جايي كه شده هم فرار كردم از اينجور سفره ها

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

كاشكي عروستون يه ذره حريم خصوصي داشته باشه،خيليي نخود آشه ديگه

اي بابا پستم اينجا هم معلومه ببين پاك ميشه اين 

دلم گرفت این پستو خوندم😢

غصه امروزم از اينه ، كه چرا دنيا بايد جوري بشه كه ترجيح بدي تنهاي رو انتخاب كني،چرا محبتا كشيدني شده

فافا میتونه  پاکش کنه. مگه میاد میخونه اینجا؟

والا ميترسم ني ني سايت اولين چيزي كه سوال ميپرسي تو گوكل مياد بالا