واااای این کوچیکترا ک میرن. انگار میگن تورو کسی نمیخواد.... امشبم یکیشونو دیدم تو خیابون شاگرد مامان ...
ميگفتي درد
ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت
ممنون، هر حالتي از زندگي بدون مشكل بدون سختي نيست، مجرد متاهل فرق نداره،
ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت
واااای این کوچیکترا ک میرن. انگار میگن تورو کسی نمیخواد.... امشبم یکیشونو دیدم تو خیابون شاگرد مامان ...
چند وقت پيش واسه دختر عمم كه٧سال از من كوچيكتره خاستگار اومده بود مامانم گفت كاشكي زودتر از تو ازدواج نكنه،فهميدم كه مامانمم نگرانه،گفتم مامان مگه يكي ازدواج كنه راه من بسته ميشه دختر خوبيه گناه داره😔
سال اول پشت كنكوري بودنم يكي دوستام ازدواج كرد با دختر عمش كه همكلاسمون بود اونم منو تو يه همايش ديدن گفت تو كه نه دانشگاه رفتي نه شوهر ميكني برا چي موندي خونه بابات، گفتم فعلا كه بابام مشكلي نداره، اخيرا ديدمش شوهرش انقد بزرگتر از خودش بود بازنشست شده، اصلا بهم نميخوردن، به من گفت هنوز بجه نداري گفتم نه گفت خوب كاري كردي ،
اره بخدا منم همين فكر رو ميكنم حس ميكنم مثل يه بازيه كه فقط لِوِلِت ميره بالاتر
دقيقا معلومه دختره پخته و فهميده اي هستي مثال خيلي قشنگي بود