2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله 

طرف منم بعد از این همه خوبی،ک ب چشم خودش تمام دوستامو کاراشونو میدید. منم میدید ک چ جور پاک میمونم پای خودش. هنوز خیلی جدی چیزی نگفت. انگار هرچی خیالشون راحت باشه کاری نمیکنی طرفت نمیان

واي😧

بلي بعد زور نداشت اين ادم به من ميگفت بي عرضه و خودش با عرضه بود مثلا، يكي ديگه همكلاسيام عمش دوست مامانم بود ، سوم دبيرستان با يه پسر فرار كردن جون خانواده پسره مخالف بودن، گفته بودن برگردين عقد كنين ابرومون نره، هنوز هفت ماه از عروسيشون نگزشته بود بچش بزنيا اومد ، بعدا خيانت كرد طلاق كرفت با يه مرد متاهل ، ازدواج كرد از اونم دو تا بچه بازم نميدونم جرا طلاق گرفت زن يكي ديگه شده از اونم يكي ، البته دختر اوليش بيش باباشه ، عمه به من ميگفت از فلاني ياد بگير چهار تا زايده تو هنوز نششستي، خدا منو با يه ادم معلوم احال مقايسه كن، 

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

دلم خوشبختی میخواد

حتما ميشي، وقتي دنبال جيزي بدويي فرار ميكنه اما وقتي اروم بگيري ميبيني چه جوري جيزي كه فكرشو نميكردي سمتت جذب ميشه

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

بلي بعد زور نداشت اين ادم به من ميگفت بي عرضه و خودش با عرضه بود مثلا، يكي ديگه همكلاسيام عمش دوست م ...

خاله ي منم چند وقت پيش عكس يكي از فاميلاي شوهرش كه چندسال از من كوچيكتره رو فرستاد كه عروسي كرده،گفت ديدي اينم عروسي كرد پس تو كي ميخاي بري تازگيا همون دختره با وجود متاهل بودن با چندين پسر دوست شده تازه ازدواجشم ماجرا داشت

امیدوارم ۳تامون ب چیزایی ک میخوایم به کسایی ک میخوایم برسیم... 

منو اگر منظورته اينا مال سالها قبله الان يازده ساله متاهلم

خاله ي منم چند وقت پيش عكس يكي از فاميلاي شوهرش كه چندسال از من كوچيكتره رو فرستاد كه عروسي كرده،گفت ...

يه جور ميگن انكار براش بليط يه سره هست ادم ميره از باجه ميخره ميره

بلي بعد زور نداشت اين ادم به من ميگفت بي عرضه و خودش با عرضه بود مثلا، يكي ديگه همكلاسيام عمش دوست م ...

منم میشناسم یکی ار همکلاسیام سوم دبیرستان فرار کرد از خونه بعد از کلی پبداش و شد و برگشت.  اسمش توی کل شهر پر شد.  اما الان ازدواج کرده چ پسری،زندگیه عاااااالی.  اگه من بودم باید از این شهر میرفتیم و تا آخر عمر اسمم رو زبون مردم بود. ی نفرم نمیومد سمتم.  ب خدا من سرمو بلند نمیکنم بازم مردم اینقد پشت سرم حرف میزنن.... 

منم میشناسم یکی ار همکلاسیام سوم دبیرستان فرار کرد از خونه بعد از کلی پبداش و شد و برگشت.  اسمش ...

بازم مطمئن باش هيچي پيش خدا گم نميشه ، هر كي هر بدي ميكنه به تو نميكنه داره با خودش ميكنه، در اصل وقتي داري ظلم ميكنيمظلمدر حق خودمونه نه طرف مقابل ، همه اينا حكمت و خير و امتحاني هست 

خاله ي منم چند وقت پيش عكس يكي از فاميلاي شوهرش كه چندسال از من كوچيكتره رو فرستاد كه عروسي كرده،گفت ...

واااای این کوچیکترا ک میرن. انگار میگن تورو کسی نمیخواد.... امشبم یکیشونو دیدم تو خیابون شاگرد مامانم بود.۵سال کوچیکتر از من.  ی جوری میگفت خانواده شوهرم... الان شوهرم فلان کارست...  تو ازدواج نکردی؟؟؟؟؟؟ اه...