2777
2789

بچه ها من پسرم واسه هرچیزی ازم اجازه میگیره نه یکبار بلکه چندین بار دیگه خسته میشم از جواب دادن بهش.حتی واسه غذا خوردن و گرفتن کادو از خاله ش و....لباس پوشیدنش😧خسته م مثل یه قایق شکسته م

مغرورهای امروز😌 .....خورد شده های دیروزن😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من پسرم واسه هرچیزی ازم اجازه میگیره نه یکبار بلکه چندین بار دیگه خسته میشم از جواب دادن بهش. ...

خب باهاش صحبت کن توجیهش کن ک واسه هر چیزی اجازه نگیره

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
بچه ها من پسرم واسه هرچیزی ازم اجازه میگیره نه یکبار بلکه چندین بار دیگه خسته میشم از جواب دادن بهش. ...

دلت نخواس بمونیو باهام ی حس تازه تر بسازی    

اين كاربري مال خواهرمه منم با مال اون ميام من مادر شوهرم فوت شده چند روزه و مادر شوهر خواهرم باهاش زندگي ميكنه و اذيتش ميكنه 😒
خب باهاش صحبت کن توجیهش کن ک واسه هر چیزی اجازه نگیره

به خدا کلی باهاش حرف زدم واسه بعضی چیزا خوبه امابعضیاش نه.مثلا تو جمع نشستیم یه شیرینی بهش میدم میگه مامان چکارش کنم😣میگم مگه شیرینی برا خوردن نیست میگه آره میگم خوب چرا میپرسی😑

مغرورهای امروز😌 .....خورد شده های دیروزن😉
منم بیدار چشم انتظار حلیم😆😍

دقیقا منم حلیم گذاشتم بپزه باید برم هم بزنم اگه صبحم میذاشتم دو ساعته پخته بود نصف شبی واسه خودم کار درست کردم  

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید