2789
عنوان

دلم گرفته

276 بازدید | 29 پست

من با يه اقا پسري در ارتباطم 

ولي الان حس ميكنم يكم خونواده هامون باهم جور نيستن

مثلا ب من ميگه من ازت انتظار دارم زياد لاك نزني و ارايش نكني اينا چون هم خودمو ناراحت ميكنه هم خونوادمو

يا مثلا سر مسئله نماز خوندن من خيلي حساسه 

منم نظرم اينه اين فردا خونوادش دخالت ميكنن اينا

خودشم امروز گف فك ميكنم خونواده هامون سر اين چيزا تفاوت دارن

مذهبي نيستنا زياد مام نيستيم ولي اونا ي درجه مذهبي تر از مان:/

حالا منم خيلي دوسش دارم و بهش وابستم چون هم خودش خيلي اقاس هم خونوادش دركل خوبن 

ولي بنظرتون همچين تفاوتايي بعدا مشكل ميشن؟

دلم گرفته دوس دارم بي سر و صدا برم،اخه بحث ك كرديم عصبي شد سرد برخورد كرد باهام😊

http://yasamin99.blogfa.com/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ایشون به ظاهر مذهبی معتقده معلوم نیس باطنن هم مذهبی باشن یا نه۰ بعد از الان گیر دادنو شروع کرده شمام خوشت نمیاد۰ تفاوت فرهنگی رو جدی بگیر 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
😞😞😞دوسش دارمم

درکت میکنم عزیزم،اما اگه میخوای ادامه بدی خیلی باید آستانه تحملتو ببری بالا،من خودم سر این جور موضوعات یه سال اول زندگیم جهنم بود

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
اگه اون قدری دوسش داری که ازین علایقت بگذری مشکلی نیس ولی بدون هر رفتاری ازشوهر که تو دوستی نامزدی ر ...

خب از وقتي باهميم هم اون تغيير كرده بخاطرم هم من

مثلا اين سيگار ميكشيد خيلي وقت بود اما از وقتي بامنه ديد ناراحت ميشم ترك كرد

من خودمم پوششم و بهتر كردم اينا

حالا من نميدونم

خونواده هامون از هر نظر شبيه همن فقط اينكه اونا زياد ب نماز حساسيت دارن ما كمتر

منم ميخونما نمازمو

بهشم گفتم باشه ميذارم كنار

ميگه مگه نميگي ارايشو واسه من ميكني؟خب پس چرا ميگم نكن نارحت ميشي🙁

ميگم من هميشه ي ارايش ملايم دارم

ميگه اون ارايش محسوب نميشه اصن

خب از وقتي باهميم هم اون تغيير كرده بخاطرم هم من مثلا اين سيگار ميكشيد خيلي وقت بود اما از وقتي بام ...

من فقط میدونم یه عشق واقعی ارزششو داره که ازین چیزا بخوای بگذری البته به شرطی که انقد تورو تغییرت نده که احساس غریبگی کنی با خودت. من شوهرم اولاش هی قصد داشت تغییرم بده گفتم اگه منو همینجور که هستم دوس داری برام ارزش داره. و چون واقعا همو دوس داشتیم دیگه گیری نداد

شوهر منم از اول بهم گفت که دوس داره من باحجاب باشم با اینکه فامیل بودیم و کلا منو می شناخت و می دونست من پیش هیچ کدوم از فامیلا روسری سر نمی کنم،با اینکه من خودمو کلی تغییر دادم و تو دوران نامزدی هم بحث کم نداشتیم بعد ازدواج حساسیتش خیلی بیشتر شد،همیشه بعد بیرون رفتنا و مهمونیا دعوامون میشد.بعدتر از همه این بود که اطرافیانمم به خاطر تغییرم خیلی سرزنشم میکردن،خیلی صبوری کردم خیلی  

من فقط میدونم یه عشق واقعی ارزششو داره که ازین چیزا بخوای بگذری البته به شرطی که انقد تورو تغییرت ند ...

منم بهش گفتم اتفاقا

گفتم منو اگ ميخاي بايد اينجوري بخاي

اونم ميگه كاري نكن ك ب غيرت من بربخوره

خانوم باش سنگين رفتار كن

ولي اخه دلم گرف از سرديش🙁🙁😭

منم بهش گفتم اتفاقا گفتم منو اگ ميخاي بايد اينجوري بخاي اونم ميگه كاري نكن ك ب غيرت من بربخوره خا ...

ببین معمولا مردا قبل ازدواج خیلی حساس ترن ولی بعد ازدواج که کامل بهت اعتماد کنن گیراشون کمتر میشه نمیخوام گمراهت کنم نمیدونم اخلاق طرف تو چطوریه ولی شوهر من واقعا بعد ازدواج خیلیییییی اوپن مایندتر شد 🤣

منم بهش گفتم اتفاقا گفتم منو اگ ميخاي بايد اينجوري بخاي اونم ميگه كاري نكن ك ب غيرت من بربخوره خا ...

ولی توام ب نظرم اگه از ته دل دوسش داری یجاهایی که برات راحته بگذر از بعضی چیزا چون تو این دور و زمونه حیف رابطه خوبه ک بخاطر چیزای ساده تموم شه. البته اگه برات خط قرمزه و نمیتونی اینکارو کنی اصلاااا فکرشم نکن که بعد ازدواج اذیت میشی 

البته نمیخوام نا امیدت کنم،شوهر من الان خیلی خیلی بهتر شده اما هنوزم یه وقتایی نمی تونم به سلیقه خودم لباس بپوشم