زوزنی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 264 عنوان بورسیه قلمچی کسی هست سوال دارم 191 بازدید | 12 پست سلامکانون ثبت نام کردم کامل یادم نمیاد چه مدارکی میخواستندشما چه مدارکی بردید به کانون محل؟ دعا کنید شهید شم:)..... البته اولش آدم شم:( اونقده یا حسین میگم تا حاجتم روا شه مثل تموم شهدا درد منم دوا شه❤️🩹 فدات شدن آرزومه، آبرومه برام کاری کن بابا مهدی❤️🩹 1403/05/29 | 19:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رژینم عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 3997 اسی جان معذرت میخام لطفا تاپیک اخرمو گزارش میزنی مرسی در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف
aramsham عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 2921 کپی شناسنامه و عکس و کپی کارنامه سال قبل فک کنم کسانی که دنبال کار پاره وقت و شغل دوم هستید به تاپیک آخرم سر بزنید یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️
زوزنی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 264 کپی شناسنامه و عکس و کپی کارنامه سال قبل فک کنم کسانی که دنبال کار پاره وقت و شغل دوم هستید به تاپیک ... ممنون🌼 دعا کنید شهید شم:)..... البته اولش آدم شم:( اونقده یا حسین میگم تا حاجتم روا شه مثل تموم شهدا درد منم دوا شه❤️🩹 فدات شدن آرزومه، آبرومه برام کاری کن بابا مهدی❤️🩹
زوزنی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 264 کپی شناسنامه و عکس و کپی کارنامه سال قبل فک کنم کسانی که دنبال کار پاره وقت و شغل دوم هستید به تاپیک ... از مدرسه برگه ای چیزی نباید بگیرم؟ دعا کنید شهید شم:)..... البته اولش آدم شم:( اونقده یا حسین میگم تا حاجتم روا شه مثل تموم شهدا درد منم دوا شه❤️🩹 فدات شدن آرزومه، آبرومه برام کاری کن بابا مهدی❤️🩹
زوزنی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 264 اسی جان معذرت میخام لطفا تاپیک اخرمو گزارش میزنی مرسی باشه دعا کنید شهید شم:)..... البته اولش آدم شم:( اونقده یا حسین میگم تا حاجتم روا شه مثل تموم شهدا درد منم دوا شه❤️🩹 فدات شدن آرزومه، آبرومه برام کاری کن بابا مهدی❤️🩹
رژینم عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 3997 باشه ممنون عزیزم ببخشید در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف
aramsham عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 2921 از مدرسه برگه ای چیزی نباید بگیرم؟ نمیدونم یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️
menolia عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2720 از مدرسه برگه ای چیزی نباید بگیرم؟ باید ی فرم ببرید مدرسه امضا کنهمن کپی اجاره نامه خونمون رو هم بردم دانشجوی دکترای عمومی
زوزنی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 264 باید ی فرم ببرید مدرسه امضا کنهمن کپی اجاره نامه خونمون رو هم بردم فرم چی؟من رفتم مدرسه بهم کارنامه داد دعا کنید شهید شم:)..... البته اولش آدم شم:( اونقده یا حسین میگم تا حاجتم روا شه مثل تموم شهدا درد منم دوا شه❤️🩹 فدات شدن آرزومه، آبرومه برام کاری کن بابا مهدی❤️🩹
menolia عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2720 فرم چی؟من رفتم مدرسه بهم کارنامه داد میری خوده بخش بورسیه قلم چی چند تا فرم میده ک پر کنییگی از فرمارو باید مدیر مدرسه پر کنه دانشجوی دکترای عمومی
زوزنی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 264 میری خوده بخش بورسیه قلم چی چند تا فرم میده ک پر کنییگی از فرمارو باید مدیر مدرسه پر کنه اها🙏 دعا کنید شهید شم:)..... البته اولش آدم شم:( اونقده یا حسین میگم تا حاجتم روا شه مثل تموم شهدا درد منم دوا شه❤️🩹 فدات شدن آرزومه، آبرومه برام کاری کن بابا مهدی❤️🩹