2777
2789
عنوان

100 میلیارد در آمد توی دو ماه کمه😍

195 بازدید | 8 پست

فرزاد فرزین تو تابستون تور امریکا گذاشته و حدود ۷ تا اجرا رفتن که همشونم سولد اوت شده بود 😍😍 

قراره اواخر شهریورم کنسرت تهران و داشته باشن که بی صبرانه منتظرم 

میخوام بگم درآمد هرکس به لیاقت و تلاشش بستگی دارد 

فرزاد فرزین از اون دسته از خواننده هاییه که بعد ۲۰ سال تلاش روز به روز موفق تره 🫴🏻🥲

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه بیکاری نشستی حقوق فرزاد فرزین حساب کردی

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

خوشبحالش خدا بیشترش کنه

🤲🏻🤲🏻🤍

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

اگر متهم به حسادت نکنی واقعا ازش خوشم نمیاد از اون خواننده هاست که رایگان هم بلیط بدن وقت نمیزارم بر ...

البته که هنر سلیقه ایه 

جدا از سلیقه و علاقه باید بپذیریم که واقعا صداش خوبه و انسان با استعداد و خلاقیه

چه بیکاری نشستی حقوق فرزاد فرزین حساب کردی

بعد ۸ سال طرفداری 

نشستم حساب کنم !!

قیافش و قد و هیکلشم جذابه کراش نوجوونیامه ۱۰۰ میلیاردم کمشه بچم😂

تو دوست خوب منی 😂😭