2777
2789

من هیچ استعدادی ندارم هیچ پشتکاریم ندارم خیلی بیاراده تنلم هستم خیلی زود ناامید میشم وعجولم‌ نمی‌تونم کاری رو تموم کنم اختلال روان هم زیاد دارم

کاشکی بمیرم واقعا نمی‌خوام مثل یه علف هرز زندگی کنم

هیچ امیدی به آینده نیست ن؟کاشکی اون روز بیاد منم به ثبات ‌حال خوب وموفقیت رسیده باشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برم با منابع انسانی صبحت کنم منو جا به جا کنن برام خوبه؟

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

نود درصد مردم همینن فقط تو یه مشکل دیگه هم داری اونم اعتقاد به حس ششم و این چرندیاته. از خدا کمک بخواه و پاشو یه تکونی به خودت بده؛ عالی هم نشد حداقل بهتر میشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نود درصد مردم همینن فقط تو یه مشکل دیگه هم داری اونم اعتقاد به حس ششم و این چرندیاته. از خدا کمک بخو ...

واقعا خودم خجالت می‌کشم اگه کسی بفهمه همچین کارایی می‌کنم خودمو‌میکشم😂

آنقدر ناامیدم دوست دارم حتی به غلط کسی چیز خوب بگه وخودمو با امید سرگرم کنم تا توان ادامه داشته باشم 

ووواصعا میدونم حرکت اشتباهیه

حالا ما چ کنیم !؟؟؟ پاشو تنبلیو بزار کنار اراده داشته باش میشه یا نمیشه دیگه بستگی ب پشتکارتو وبسپار ...

دارم تلاش می‌کنم ولی زود ناامید میشم 

‌ونگفتیم کاری کنین ک هیچکدوم از تاپیکا هم اونقدر ا برای دیگری مفید نیستن تنها سردرگمی وبیچارگیم‌رو خواستم سهیم باشم با کسی ،اینکه یکی میشنوه

دارم تلاش می‌کنم ولی زود ناامید میشم ‌ونگفتیم کاری کنین ک هیچکدوم از تاپیکا هم اونقدر ا برای دیگری م ...

اهان 

خب الان چرا میگی بیچاره 

تقصیر تونیست تنبل شدنت باید پدر ومادرت ی حرکتی بزنن عزیزم 

دردلم میخای بکنی با مشاور حرف بزن حداقلش راه حلی بهت میده عزیزم 

اهان خب الان چرا میگی بیچاره تقصیر تونیست تنبل شدنت باید پدر ومادرت ی حرکتی بزنن عزیزم دردلم میخای ب ...

نمی‌دونم واقعا افسردکی حاد داشتم واختلال روان دیگه خم دارم ک نظراتم عوض میشه با کوچیکترین حرف وحزکت وشکست و بخاطر همین هیچکاری نمی‌تونم بکنم وبه هیچ چیزی نمیتونم برسم 

این باعث سده حالم بدتر بشع

ببین اومدم سرچ زدم داخل همین سایت ک شماره مشاور مجانی تلفنی بهت بگم 

در ذهنم گفتم خب حتما 1640هست 

اینو زدم دیدم تایپیک زدن این شماره رو بگیرین وصل میشین ب حرم امام حسین (ع)

منم الان گرفتم واقعا دلم گرفته بود وصل شدم کلی حرف دلمو زدم 

توام زنگ بزن ازش کمک بخاه وبرای منم دعا کنید عزیزان