2777
2789
عنوان

شام چی دارید

327 بازدید | 44 پست

خانوما بیایید بگید شام چی دارید بیایید ایده بدید 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

مرغ و حلیم بادمجون و قرمه سبزی

چون ناهار مهمون داشتیم

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدوووونم هنوز😩😩😩

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

عدس پلو دارم 

نیمرو با کره هم درست میکنم کمی سالاد شیرازی هم درست میکنم 

تمیز کاری داشتم تازه کارم تموم شد هلاکم😫😫

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

شامی اونم الان اعصاب ندارم احتمالا درست کنم قابلمه رو چپه کنم یا بزنم تو سر کسی

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
عدس پلو دارم نیمرو با کره هم درست میکنم کمی سالاد شیرازی هم درست میکنم تمیز کاری داشتم تازه کارم تمو ...

خسته نباشی 

حالا چرا عدس پلو با نیمرو؟

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
خودم رژیمم برای همسرم و پسرم سالاد ماکارونی

یعنی شام نمیخوری؟