2777
2789
عنوان

نتیجه مصاحبه

73 بازدید | 4 پست

سلام ممنون میشم راهنمایی کنید خواهرم آزمون استخدامی دبیری قبول شد منطقه نفر اول بود فقط دو نفر بودن نفر دوم شصت امتیاز از خواهرم کمتر بود روز مصاحبه خواهرم هشتاد درصد کارش درست انجام داده بود مصاحبه گر خودش گفته بود حالا جوابا اومده امتیاز مصاحبه شده 30 جالبه حالا کسی که نفر دوم بوده و امتیاز مصاحبش پایین بوده قبول و چون آموزش و پرورش قسمت روابط عمومی کار می کنه قبول شده به نظرتون خواهرم کجا بره شکایت کنه

برای برادر منم همین شد تو کتبی نفر اول شد تو مصاحبه نفر سوم پدرم بازنشسته رییس حراست اداره اونجا بود قبلا 

بهشون گفته بود چرا گفته بودن خوب میخواست بگه بچه شماست!!!

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای برادر منم همین شد تو کتبی نفر اول شد تو مصاحبه نفر سوم پدرم بازنشسته رییس حراست اداره اونجا بود ...

در هرصورت حق خواهرم ضایع شده وقتز پارسال هم با هم قبول شدن نصف امتیاز مصاحبه رو آورد خواهرم قبول شد ولی یک ماه بعد سنجش رد کرد بعد از اینکه ابلاغ کلاس رو زده بودن