2777
2789
عنوان

تخلیه چربی تزریق شده به صورت

175 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

من چندساله چربی به صورت تزریق کردم، لطفا اگر کسی تخلیه چربی انجام داده لطفا اینجا راهنمایی کنه و دکترشو معرفی کنه، چون بعضی از دکترها ادمو میترسونن میگن امکان فلج صورت هست، اگه کسی تجربه داره لطفا دراختیار بذارید🙏

خدا رحم کنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳ . *** باز بعد ۸ ماه اقدام کردم و با اولین بار حامله شدم بلخره دخترم ۱۴۰۴/۱۰/۴ اومد توی بغلم** مهرسای من فرشته اسمونی شد. یسنای من فرشته زمینی دور وجودش،بگردم انشاالله قسمتت تک تک چشم انتظارا

چربی که اصلا موندگار نیس بعد یه مدت اب میشه بیشترش   ، اما  کلا تخلیه نشه بهتره چون مثل ژل نیس که انزیم باشه تزریق کنی ، فلج هم نشه بنظرم پوست داغون و شل میشه ادم بخواد چربی رو دراره ، اگه خ ش فرمه بیخیالش شو 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چربی که اصلا موندگار نیس بعد یه مدت اب میشه بیشترش ، اما کلا تخلیه نشه بهتره چون مثل ژل نیس که ان ...

نه باید تخلیه بشه چون وقتی میخندی بد فرم و کلا صورتو درشت میکنه، برای همین میخوام کسی که تخلیه کرده راهنمایی کنه،