2777
2789

من خودم برای دل خودم هیییییییییییییییچ کاری نکردم

یعنی هیچیا 

حسرت داشتن چند تا دوست صمیمی

حسرت رفتن کافه و سفارش هر چی دلم خواست بدون نگاه کردن به قیمتش

حسرت سفر دو نفره بدون دعوا

حسرت لاک زدن ، مو درست کردن، زنانگی کردن

حتی حسرت استفاده از عینک آفتابی بدون اینکه یه مشت عقب مونده  قضاوتم کنه بگن فلانی عقده ایه یا اداهاش رو ببین

حسرت لباس خونگی زیبا بدون ترس از لک شدنش

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

حسرت بسکتبال چون قدم کوتاه بود میترسیدم همیشه برم کلاس 🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسرت شغل

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

هیچ کدومش غیر قابل دسترس نیست همه ش میشه اجرا کرد

من حسرت رسیدگی خیلی خاص و خفن به پوستم رو دارم هزینه هاش فوق العاده سنگینه از پسش بر نمیام ولی بخدا عصر میخوام برم طلامو بفروشم بوتاکس و فیلر بزنم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

کار خوبی میکنی پیشاپیش مبارکت باشه

ممنونم❤️❤️❤️

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

هیچ کدومش غیر قابل دسترس نیست همه ش میشه اجرا کردمن حسرت رسیدگی خیلی خاص و خفن به پوستم رو دارم هزین ...

منم حسرت عمل بینی دارم

به شوهرم گفتم دیگه خسته شدم هربار بهت گفتم پول، گفتی فعلا سرمایه گذاری کردم. دو سال دیگه و این دو سال ۱۶ سال طول کشیده

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

حسرت داشتن دوست و رفیق بازی

حسرت ارتباط با جنس مخالف

حسرت ماشین داشتن

حسرت زندگی تو بالاشهر تهران

حسرت خاستگار خوب داشتن

حسرت خرید بی دغدغه

حسرت یه روز با آرامش گذروندن💔

هیچی کاری نتونستم واسه خودم بکنم😔

منم حسرت عمل بینی دارمبه شوهرم گفتم دیگه خسته شدم هربار بهت گفتم پول، گفتی فعلا سرمایه گذاری کردم. د ...

اگه پس انداز و طلا داری خودت اقدام کن خود ادم خیلی مهمتره حال خوب خیلی مهم تره