2777
2789
عنوان

خواهرم خیلی خوشبخته و من خیلی بدبخت

1102 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من هیچچچ وقت حسودی نمی‌کردم ب خواهرم وبراس همیشه ارزوی موفقیت دارم 

خواهرم ۲سال از من بزرگتره شوهرش به معنای واقعی عالیه شغل عالی ک کمتر کسی داره ک نمیتوانم بگم شغلش رو اخلاق عالیه همیشه بچه رو میگیره و خواهرم می‌ره بیرون میگرده آشپزی می‌کنه خونه رو مرتب می‌کنه صداشم در نمیاد بنده خدا آنقدر ک مهربونه

دوتا پسر دارن و خونه وهمه چیز...

اما من یک شوهر خیلییی بد دارم که جهیزیه ام رو هم جمع کردم و همین جور بلا تکلیف موندم تا طلاق بگیرم 

خیلی دلم گرفته از بچگی خواهرم رو میزدن تو سرم همیشه اون رو دوست داشتن و به من میگفتن ما تو رو نمی‌خواستیم اون همیشه رو تخت با مامان و بابام میخوابید و من همیشه رو زمین تخت نداشتم برام نمیخریدن...

فکر میکردم حالا ک خانوادم دوستم ندارن و براشون اضافی بودم از بچگی حداقل خدا برام توی شوهر جبران می‌کنه اما اینم از زندگی ام دلم میخواد بمیرم تا کسی بدبختی هام رو نبینه و دوباره تحقیرم نکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شوهرخواهرت خوب نیست خواهرت پر از سیاسته یکیش اینه که مشکلات زندگیشو به کسی نمیگه همه فکر میکنن خوشبخته

دو اینکه شما باید اعتماد به نفس و عزت نفستو تقویت کنی

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊

خب علتی داره حتما که بین تو و خ واهرت فرق میزاشتن بابای منم همینه اما خب خواهرم موذی و زیرک بود من ساده وزود عصبی میشدم که فکر کنم علت موفقیت خواهرم همین بود وگرنه چرا باید فرق بزارن 

تو همه زندگیا سختی هست اختلاف هست تفاوت نظر هست

این ماییم ک باید کنار بیایم

یکم راحت تر بگیر زندگی رو

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خب علتی داره حتما که بین تو و خ واهرت فرق میزاشتن بابای منم همینه اما خب خواهرم موذی و زیرک بود من س ...

من یک بچه ۶ساله یا ۵ساله بودم وقتی مریض میشدم بهم میگفتن بمیره مهم نیست به خدا راست میگم

بچه آنقدری چ سیاستی می‌تونه داشته باشه 

البته درسته خواهرم موذی و من ساده همیشه فکر میکردم خدا آدم های ساده رو بیشتر دوست داره اما نداره چ کار کنم ک موذی نیستم کاش بلد بودم

نگران هیچی باش طلاق هم الان زیاده .‌ روحیتو حفظ کن.

اخه وقتی میبینم خواهرم فقط دو سال ازم بزرگتره ولی دوتا پسر داره خیلی میترسم از آینده

من آرزوی اینا رو داشتم

خواهرت توی ازدواج هم موفق تر از شما هست

موفق تر بود اما چون ذاتش درست نبود خدا گذاشت تو کاسه اش شوهرش طلاقش داد خواهرمم یه مدت داعون بود اما به روی خودش نمیاورد شوهرشم رییس بانک بود  الان بعد از چندین سال خواهرم خیلی سرحال شده همش در حال سفر وتفریح هستش و اینم بگم مهریه اش رو شوهرش داد که خونه ای بود که توش زندگی میکردن یکی از محله های خوب تهران خب خواهرمم خودش شاغله و از لحاظ مالی خوبه خونه هم که بنام خودش شد اما خب نمیخاست طلاق بگیره خیلی ناراحت بود 

الانم با دخترش که ۱۷ سالشه زندگی میکنه البته بابای بچش دخترش رو ساپورت میکنه از نطر مالی 

شوهرش مجدد ازدواج کرده و خوب ک مهریه داده

اگه نمیداد که نمیشد شغلش دولتی بود حساباشو میبستن و خود شوهرش قصد طلاق داشت خواهرم خیلی دست وپا زد که جدا نشه بله شوهرش ازدواج کرد دوباره بچه دار شد اما از دومی هم طلاق گرفت اما زنش بچه رو نگرفت بچه پیش باباش مونده 😶

اگه نمیداد که نمیشد شغلش دولتی بود حساباشو میبستن و خود شوهرش قصد طلاق داشت خواهرم خیلی دست وپا زد ک ...

شما خودت شوهرت خوبه ؟

چرا برا خواهرت ک

طلاق گرفته ناراحت نیستی حس میکنم خوشحالی

شما خودت شوهرت خوبه ؟چرا برا خواهرت ک طلاق گرفته ناراحت نیستی حس میکنم خوشحالی

چون حسوده چشم نداره  خوشی دیگران رو ببینه دلش میخاد من کا خواهرشم از تودش پایینتر باشم شوهر معمولیه اما خواهرم خیلی بهم بد کرده خیلی دلمو شکوند کا واگذارش کردم به خدا 

وقتی توکلت به خدا باشه خدا برات خوب میسازه شک نکن

خواهرم هنوزم که هنوزه بهم حسادت داره و خودشو عقل کل میدونه