آیگین3 مدیر استارتر عضویت: 1390/07/28 تعداد پست: 4394 عنوان الهی به شب عاشورای حسینت... 126 بازدید | 9 پست زندگی من هم از این حال در بیادخدایا جز تو پناهی ندارمبه حق خونی که عاشورا ریخته شد به حرمتشمنو دریابآمین به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا! 1396/07/08 | 20:37 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیگین3 مدیر استارتر عضویت: 1390/07/28 تعداد پست: 4394 دوستانم یه لحظه برام دعا کنین گره زندگیم باز بشهممنونم ازتون به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!
aramesh73 عضویت: 1396/06/07 تعداد پست: 19251 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸برای آرامش دلت آیت الکرسی هم خوندم ❤ تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91750 من من منم دعا کنید کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
elina_28 عضویت: 1396/03/03 تعداد پست: 9255 آمین ۰ ان شالله هیشکی دست خالی بر نگرده یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!
mani9 عضویت: 1395/08/05 تعداد پست: 4526 آمین ۰ ان شالله هیشکی دست خالی بر نگرده عزیزم چقدر امضاتو دوس دارم 😊😊😙
zzzz1 عضویت: 1395/01/13 تعداد پست: 357 برات صلوات فرستادم.منم دعا کنید😢 خدا کند که کسی تحبس الدعا نشود..خدای من نشون بده که هستی...با حل کردن مشگلاتم بگو که هستی..التماس دعا دارم😢😢😢😢😢