2777
2789
عنوان

چکار‌کنم طلاقم بده بره

708 بازدید | 53 پست

ب من خیانت کرده  جنسی چندبار و من فهمیدم

الان‌ یک ماهه گذشته اول بخشیدم چون عوض شده بود

الان شده مث قبل اخلاقای نحسش فک کردم زندگیم درست میشه اما نشد و من حساس تر از قبل شدم

میخوام خودش بره ازم جدا یشه من اگه برم دوندگی داره سخته حق نمیدن. حتی مدرک ندارم..

چکار کنم خودش بره اقدام کنه،؟ ؟

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو پیش ی وکیل تا راهنماییت کنه

ولی بهترین کار اینه خونه رو ترک نکنی و مهریتو بذاری اجرا اگر حقوق داره توقیف میشه بعد بگی بیا طلاق بده تا منم تز مهریه بگذرم

اگرم عقدی و دختری

باید از حق حبست استفاده کنی و بگی تا مهریمو کامل ندادی حق نداری تمکین بخای

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

فقط توافقی 

اینایی که ک میگن مدرک جمع کن فیلم زیاد میبینن ک نه از دادگاه خبر دارن و نه از فشار روانی ک قرارع بکشی 

حرف بزن و بگو بیا توافقی جدا بشیم مهریه رو ببخش و جدا شو

مشاوره هم برو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
فقط توافقی اینایی که ک میگن مدرک جمع کن فیلم زیاد میبینن ک نه از دادگاه خبر دارن و نه از فشار روانی ...

قبول نمیکنه خیلی‌‌فشار آوردم 

قبول نمیکنه خیلی‌‌فشار آوردم

قهر کن برو مجبوره کوتاه بیاد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اگه بتونی مثلا فیلم ازش بگیری

این دیگه مطمئنم البته یکم شک دارم هنوز

ک خیانت نمیکنه ترسیده قسم خورده

اما من ازش متنفرم