2777
2789
عنوان

چکار‌کنم طلاقم بده بره

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 53 پست
نپخته و احساسی تصمبم نگیرید ...من نظرات رو خوندم همه هیجانی دارن بهت نظر میدن ...اون ور طلاق خیلی وح ...

اره موافقم سعی کن جای پاتو محکم کنی بقولا اگه میتونی برو سر کار ی پس اندازی بگیر دلتو از سنگ کن در کنار این ی مدرکیم ازش جمع کن ک اگر ی موقع خاستی جدا شی چیزی تو دست و بالت باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک خواهر ندارم اگه خواهر تو بود تو سری میخورد شب و روز کارش گریه بود بازم از این تعصبات پوچ و تبعی ...

ای بابا زن تنها و طلاق گرفته با چند تا هنرو کاربلد ندیدی روزی هزار بار داره به خودش فحش میده که چرا همون عنو تحمل نکردم ...امریکا زندگی نمیکنید که جان دلم اینجا ایرانه تازه شهرها و منطقه هاشم با هم زمین تا آسمون فرق دارن نصف بیشترمونم بیمار جنسی هستیم یکم واقع بین باش معنی تعصبم متوجه نشدید کلا از ریشه ....تحت تاثیر سوشال مدیا و رسانه ها نباشید 

قربونت بشم گلم خدا کمکت کنه میفهمم چقدر سخته من خودم بچه ام سنم زیاد نیس ولی خیلی ناراحت میشم همچین ...

فدای قلب پاکت.. خیلی برام دعا کن  قلبم آشوبه..من خیلی دوستش داشتم خیلی... اولین عشق زندگیم بود. منم با کسی نبودم قبل ازدواج اولین مرد زندگیم بود.‌‌...

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
فدای قلب پاکت.. خیلی برام دعا کن قلبم آشوبه..من خیلی دوستش داشتم خیلی... اولین عشق زندگیم بود. منم ...

🥲💔کاش سر به راه بشه و برگرده ب زندگی یه دعایی چیزی براش بگیر هم خودت آواره نمیشی هم زندگیت درست میشه هیچی قشنگ تر از این نیست طلاق ک باعث ی افسردگی بزرگ میشه اینطوریم ک عزت نفس و اعتماد ب نفست میاد پایین کاش درست بشه برگرده ب زندگی چشاشو باز کنه تو و اون فرشته کوچولو رو ببینه:)

تلنگر؟😂😂😂😂خودتو خراب کنی ک برا اون تلنگر باشه؟عزیزم آدم نفهم نفهمه خودتو هم بکشی هیچی حالیش نمیش ...

راست گفتی ...واقعا درسته...نفهم نفهمه...هیچ وقت درسا نمیشه

🥲💔کاش سر به راه بشه و برگرده ب زندگی یه دعایی چیزی براش بگیر هم خودت آواره نمیشی هم زندگیت درست می ...

😭😢😢😢😢🙏🙏🙏