2777
2789
عنوان

گوشی میخوام

854 بازدید | 50 پست

سلام .. من دارم میرم کلاس دهم.. دختر بدی هم نیستم..

قبلا دوست پسر داشتم بابام تبلتمو گرفت دوباره بهم دادش..

الان تقریبا ۳ سال میشه که دختر خوبی هستم دست از پا خطا نکردم..فقط درس میخونم..ولی برام گوشی نمیرخن..چرا واقعا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه ساله که خوبی؟ یعنی وقتی کلاس هفتم یا ششم بودی با اون پسره دوست بودی؟؟ یعنی یه دختر ۱۲.۱۳ساله دوست پسرداشته؟؟  بنظرم خیلی زیاده

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

گوشی چیز خوبی نیست ادم محض کنجکاوی میره تو فضای مجازی بعد شل میشه قلبش ب عقلش غلبه میکنه کاری میکنه ...

دیر فهمیدمش...

حق++

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

یه چیز عادیه رابطه دختر و پسر چرا متوجه نیستین؟من ۳ سال دیگه باید برم دانشگا..اونجاهم باید از پسرا د ...

نه 

ارتباط دخترو پسر عادیه من قبول دارم اما سه سال پیش تو چند سالت بوده? تو اون سن عادی نیست مطمئنا