2777
2789
عنوان

گوشی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 50 پست
گوشی چیز خوبی نیست ادم محض کنجکاوی میره تو فضای مجازی بعد شل میشه قلبش ب عقلش غلبه میکنه کاری میکنه ...

دیگه بزرگ شدم..قرار نیست آدم یه اشتباه رو دوباره تکرار کنه...بعدش من گوشیرو فقد برای زنگ زدن میخوام..اصلا شاید من رفتم تو خیابون...خواستن بکشنم..نباید گوشی داشته باشم زنگ خانوادم بزنن بدادم برسه؟

الان میگن نه برو از مردم بگو ببخشید میشه گوشیتونو بدید من یه زنگ بزنم😐

ما نمیگیم درست ...ولی میگیم.. که فقد ما نیستیم همه دخترا و پسرا هستن

من میدونم که الان خیلی از دختر و پسرا تو سن و سال شما یا یکم بیشتر از شما متاسفانه گل مصرف میکنن آیا چون خیلی ها این کارو میکنن قابل تایبده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من میدونم که الان خیلی از دختر و پسرا تو سن و سال شما یا یکم بیشتر از شما متاسفانه گل مصرف میکنن آیا ...

نه نیست...ولی خواستم بگم کار اشتباهی نکردم...البته اگر اون زمان عقل الانمو داشتم قطعا مرد هارو آدم حساب نمیکردم..و اینکه ۳ سال پیش داخل سن بلوغ آدم چطوری فکر کنه ببینه چی درسته چی غلط؟

دیگه بزرگ شدم..قرار نیست آدم یه اشتباه رو دوباره تکرار کنه...بعدش من گوشیرو فقد برای زنگ زدن میخوام. ...

گوشی ساده بگیر 

بزرگ اخه طرف 30 سالشه هنوز اشتباه میکنه خانواده خوبی شمارو میخان از دلسوزیه وگرنه ک همه میدونن این گوشیا زندگیارو خراب کرد همه تکنولژی و اینترنت و مجازی دارن اما همه افسرده ان فاصله هارو نزدیک نکرد فقط مارو از هم دور کرد این ماسماسک

چون شما ها طرز فکر تون خرابه

طرز فکر خراب نیست عزیزم واسه دختر دوازده ساله خداییش قفله این که میگی بعدم باور کن تو این سن چیز خوبی نیست فقط مانع درس خوندنت میشه تو ابن چند سالم تحمل کردی باور کن این یه سال نزدیک به کنکور گوشی نباشه خیلی بهتره اینارو به عنوان کسی میگم که هم سنته

منم برا دخترم  گوشی خریدم مجازی بودباپسرم کلاسشون همزمان بود نمیشد  

خیلی بلانسبت  شماهابیجا کردم خریدم ۲۴ ساعت سرش توگوشی پدرمو درآورد پول نت وبسته خریدم نمیخری خودزنی میکنه ی چی میشکنه ضرر بهم میزنه ماهانه ۱ونیم کم پول نیست برا بسته ونت خونه میره خسته شدم 

چه بدرد میخوره بهینه استفاده کنی آره 

من یکی حریفش نیستم خواب نداره نمیدونم چطوری برم سرگوشی همش قفل گذاشته ببینم چ خبره راه دوستی هم رفتم بهم نمیده

باباش هم لوسش میکنه بیشتر میگه همین که شاگرد ممتازهستن بچه هام شکر