2777
2789
عنوان

روز دلگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 39 پست
آره از بیکاری هم هست. کلا بی حال و حوصله ام. دست و دلم به هیچی نمیره. نی نی فکر کنم مثه من امروز حال ...

پاشو پاشو انرژی نداره ینی چی پاشو یکم انرژی بده به اون نی نی ام یه چیزه درست درمون بخور اگه حوصل داری برو بیرون نه تلویزیون روشن کن ببین عذاداریو

دیگه تو زندگیه تو محرم ۹۶ نیست تازه باردارم هستی چه حس خاصی خوش به حالت پاشو پاشو

واقعيت اينه كه زندگي فقط يه قانون داره كه تونسته بارها آدم هارو از مرز سكته نجات بده قانون طلايي به اسم.... به درك  
اره به شرطی که الکی خودتو نندازی خودتو سفت و محکم بگیر تو فقط یه هفته نیاز داری یکی باشه نصفش که همی ...

ای خدا یعنی میشه پسر منم آروم باشه؟ میرم تایپیک مامانارو میخونم همه میگن خواب و آسایش نداریم. خاطرات زایمانا که از اونا بدتر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم پس همه مامانا حساس میشن و دلشون میگیره چه موقع بارداری چه وقتی زایمان کنن. میگم منم یه روز ا ...

ببین داری میگی الکی 

دختر کم که نداری زیادم داری فقط خودت رو سفت بگیر تو از این به بعد مامان میشی بچت چشمش به توعه باید خوب تربیتش کنی 

واقعيت اينه كه زندگي فقط يه قانون داره كه تونسته بارها آدم هارو از مرز سكته نجات بده قانون طلايي به اسم.... به درك  
پاشو پاشو انرژی نداره ینی چی پاشو یکم انرژی بده به اون نی نی ام یه چیزه درست درمون بخور اگه حوصل دار ...

خودم تنهایی موندم خونه.هرچی اصرار کردن نرفتم بیرون گفتم حال ندارم. اول گریه کردم به شوهرم زنگ زدم باهاش حرف زدم گریه کردم بعدم اومدم نی نی سایت با یکی حرف بزنم 😔😔

ای خدا یعنی میشه پسر منم آروم باشه؟ میرم تایپیک مامانارو میخونم همه میگن خواب و آسایش نداریم. خاطرات ...

وااا چیه بچه آروم پخمه میشه 

نوزاده بنده خدا که کاری نداره بعدشم بچسو شیطونیاش انقد با مزه میشن

ببین داری میگی الکی  دختر کم که نداری زیادم داری فقط خودت رو سفت بگیر تو از این به بعد مامان م ...

من خیلی زود تو عقد باردار شدم هم خودم شوکه شدم هم هرکی میشنوه شوکه میشه. خودم هنوز خوب باورم نشده نگا آینه میکنم میگم خدا این شکم منه توش نی نیه 😢

خودم تنهایی موندم خونه.هرچی اصرار کردن نرفتم بیرون گفتم حال ندارم. اول گریه کردم به شوهرم زنگ زدم با ...

فدا سرت نرفتی بیرون پاشو تلویزیون بزن یه صدایی تو خونه بیاد یه خوراکی بخور نی نی سایت بیا بچرخ

من خیلی زود تو عقد باردار شدم هم خودم شوکه شدم هم هرکی میشنوه شوکه میشه. خودم هنوز خوب باورم نشده نگ ...

یه دور تو‌ نی نی سایت بزن ببین چقدر آدم منتظرن ببین چقد ناراحتن

نمیگم زود نبوده یا خوبه یا بد‌ ولی همین که الان مادر شدی به همین فکر کن یه لحظه خودت رو بذار جاشون

بقیه شوکه میشن که بشن،دو سال دیگه هیچکس یادش نیس بعد تو الان انقد داری آزار میدی خودتو

فدا سرت نرفتی بیرون پاشو تلویزیون بزن یه صدایی تو خونه بیاد یه خوراکی بخور نی نی سایت بیا بچرخ

مگه به زور یه کاری کنم دست و دلم به هیچی نمیره 😟 نی نی سایتم که پر شده از خاطرات زندگی مصیبت و دعوا و خیانت و تایپیکای پر غم و غصه.... دلم برا خونه و شوهرم تنگ شده 😭

یه دور تو‌ نی نی سایت بزن ببین چقدر آدم منتظرن ببین چقد ناراحتن نمیگم زود نبوده یا خوبه یا بد‌ ولی ...

آره واقعا خدا بهم نعمت داده ولی بعضی وقتا قدر نمیدونم . نمیخوام اینطوری باشه بچه مو دوست دارم میخوام صحیح و سالم بیاد بغلم. خدارو شکر میکنم. با این وجود بعضی وقتا خیلی دلم میگیره 😔 شاید از عوارض حاملگیه

سنتونم ماشالا خوبه پس من چی ۲۱ سالمه از زایمانم وحشت دارم اما نترس استرس نداشته باش بزار مام نترسیم خخخخ قوت قلب بده   

خدای مهربونم نی نی رو برام حفظ کن و سالم و سلامت تو بغلم بذارش.
مگه به زور یه کاری کنم دست و دلم به هیچی نمیره 😟 نی نی سایتم که پر شده از خاطرات زندگی مصیبت و دعوا ...

پاشو من زوره بالای سرتم😁

هی زنگ بزن با شوهرت حرف بزن خب

آره واقعا خدا بهم نعمت داده ولی بعضی وقتا قدر نمیدونم . نمیخوام اینطوری باشه بچه مو دوست دارم میخوام ...

تو میتونی عوارض حاملگیم شکست بدی 

قوی ای