2777
2789
باورت میشه من سال نهم بخاطر اینکه ریاضی مو کم گرفتم میخواستم خودکشی کنم 😂😂 الان ۶ تا امتحان افتادم ...

معدلم ۱۹ هست الانم دارم میرم دهم ولی خیلی ها دشمنم شدن تو مدرسه. هر سال داره رابطه ام با بجه ها و معلم ها رو تر میشه

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وا چرا آخهدیگه فامیل چرا؟

تو خونه خودمون تست کردم نشد مجبورم اونحا تست کنم ولی میگن ۳ طبقه کمه

کلاس چهارم بودم که به زور پدربزرگم از اهواز مهاجرت کردیم تبریز. اوایل به سختی با مردم کنار میامدم ول ...

در دهن مردم رو نمیشه بست خواهر من باید یاد بگیری که به حای اینکه بگی وای چرا منو مسخره میکنن افتخار کنی با خودت بگی ایول من منحصر به فردم 

یه جایی خوندم میگف در شهری که همه لنگ زنان راه میروند کسی را که درست راه برود مسخره میکنند 

اینم دقیقا حکایت توعه

به امید فردایی روشن 🌾🕊️

مامانم هم هر دفعه میریم مهمونی میگه حالم از درونگرایی بهم میخوره. من هم حالم از خودم بهم میخوره

یکی ازون هزارتا برای همچین حرفایی واقعا عملی بشه فک میکنی کارما راحت میزاره بقیه رو عزیزممممم

برو بابا من به کسی کاری ندارم نه میگم خودکشی کن یا نکن به من ربطی نداره عزیزمممممممم

در دهن مردم رو نمیشه بست خواهر من باید یاد بگیری که به حای اینکه بگی وای چرا منو مسخره میکنن افتخار ...

۵ سال دووم آوردم دیگه نمیتونم.بریدم

مامانم هم هر دفعه میریم مهمونی میگه حالم از درونگرایی بهم میخوره. من هم حالم از خودم بهم میخوره

درک میکنم. خیلیا هستن که فقط غر میزنن دنبال راه حل نیستن

چرا حالت از خودت بهم میخوره عزیزم؟🥲 همه آدما که نباید عین هم باشن

آدم درونگرا هم باشه می‌تونه زندگی موفق داشته باشه همه که نباید یه جور باشن

درک میکنم. خیلیا هستن که فقط غر میزنن دنبال راه حل نیستنچرا حالت از خودت بهم میخوره عزیزم؟🥲 همه آدم ...

وقتی مامان بابام‌هم ازم بدشون میاد چی؟؟وقتی میگن از ادن درونکرا حالم بهم میخوره یعنی از من بدشون میاد 

چی بگم

امام حسین قبول داری؟

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید