2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۱۶

خیلی جوونی خیلی فرصت داری برای زندگی میدونم من توی زندگیت نیستم نمیتونم قضاوتت کنم نمیدونم چه مشکلی داری ولی خدا از همهی مشکلات ما بزرگتره 

نمیدونم به خدا اعتقاد داری؟ به امام حسین اعتقاد داری ؟

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

۱۶

من الان ۱۸ سالمه سن تورو که داشتم دقیقا همین افکار داشتم اقتضای سنته نمیگم مشکلاتت کوچیکه یا بی اهمیته نه خیلیم اهمیت داره خیلیم زجر اوره ولی تنها کسی که میتونه بهت کمک کنه خودتی سخت ترین دوران نوجوانی رو داری میگذرونی و من بهت حق میدم که فک کنی درک نمیشی فک کنی کسی نمی‌فهمه تورو ولی باور کن ارزشش رو داری که دیدت به زندگی عوض کنی دنیا خیلی قشنگی ها داره قشنگ من 🫂💙 

به امید فردایی روشن 🌾🕊️

دخترم تو هنوز خیلی جونی مطمن باش زندگی روی خوشش رو هم نشون میده فقط صبور باش . می دونم گاهی توانی برای آدم نمی‌مونه اما ادامه بده روزهای خوب هم میاد شاید همین فردا ورق برگشت 

[QUOTE=350232961]۵ ساله نتونستم [/QUOTE

باشه عزیزم ضعیف نباش بیشتر بجنگ تحمل کن درست میشه خدا بزرگه بسپارش به اون بالایی  

نمیخوام کاری بکنی که بعدا پشیمون شی حسرت زندگیو بخوری به خودت رحم نمیکنی فکر خانوادتو بکن داغ رو دلشون نزار  خودکشی راحت نیس که خدا تو اون دنیا عذابت میده نمیبخشتت خاهشا نکن بخدا هیچ مشکلی ارزش اینوو نداره که از جون شیرینت بگذری نکن

به امید آزادی🕊

کلاس چهارم بودم که به زور پدربزرگم از اهواز مهاجرت کردیم تبریز. اوایل به سختی با مردم کنار میامدم ولی الان همه باهام دشمن شدن. وقتی بهشون میگم فارس هستم انگار بهشون فحش خار مادر دادی.معلم ها دوست رفیق حتی فامیل تحقیرم میکنن

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده

باورت میشه من سال نهم بخاطر اینکه ریاضی مو کم گرفتم میخواستم خودکشی کنم 😂😂 الان ۶ تا امتحان افتادم ککم هم نمیگزه بابا اصن با خودت فک کردی دلیل اینکه ۵ سال میخوای همچین تصمیمی بگیری چیه اصن فکر کردی ارزشش رو داره اصن اهمیت داره یا فقط تو بزرگش کردی تو سرت؟؟

به امید فردایی روشن 🌾🕊️
عروس دایی من ورد زبونش شده بود که میخام خودکشی. کنم همه هم ب شوخی گرفته بودن یه روز شال و کلاه کرده ...

اره دسه کم فکرش و کردن ک این حرف و زدن و ولی متأسفانه جامعه جوری شده ک جون انسانها ارزشی برای کسی نداره ،همین چند وقت پیش مادرم فوت کرده بود مراسم چهلش رفتیم مزار دیدم ی پسر جوون خودکشی کرده دفنش کردن گفتم چرا گفت از سر بی عقلی!!!بابا از جون عزیزتر مگه داریم حتما مشکلی داشته ولی مطمئنا اونجور ک باید کسی کمک و توجه نمیکنه و ...

💚خدایا بی نهایت شکر🙏💕⚠️درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم🙄بفهم لطفا ☹☹☹❗❗❗