2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد

665 بازدید | 27 پست

نوزادم ۴۰ روزه س سه روزه دفع نداشته دکتر رفتم اومدیم دیدیم برا یبوست چیزی نداده راهمون هم دوره نتونستیم برگردیم 

پدی لاکت و شیرخشک ببلاک ar و دایمتیکون میخوره با قطره آ د 

اینا یبوست تشدید می کنن؟

بچه م هی زور میزنه قرمز میشه نمیدونم باز ببرمش دکتر یا نه بیماری هم زیاده میترسم مطب مریض شه انقد میریم دکتر

رفلاکس و کولیک هم داره😪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با روغن زیتون شکمش رو مثل عقربه های ساعت ماساژ نرم بدید

کمی بع مقعدش روغن زیتون بمالید

و ماساژ را در روز چند بار ملایم حرکت بدید

🫂تاپیک های با ارزش رو دریابیم💌                                    پشت هر تاپیکی قلبی می تپه❤️‍🩹
دایمیتوکن زیاد دادیاون سفت میکنهشیرخشک هم سفت می کنه باید بدی چاره ای نیستعزیزم گریپ میکچر شل می کنه ...

طبق دستور دکتر میدم

دایمتیکون هم ۱۲ ساعت ۴ قطره میدم برا کولیک

شیرخشکم طفلی رفلاکس داره گریب میکچر برا چیه عزیزم؟

ای جانم طفلک خیلی اذیته حتمااا منم خواهرزادم اینطوری شده بود قرمز میشد انقدر میترسیدیم مامانم میگفت این بچه آخر سر روده هاش خدایی نکرده پاره میشه انقدر فشار میاره به خودش دیگه مامانم رفت از عطاری فُلوس گرفت یکمی ازش شکست دم کرد تو قوری میریختیم تو شیشه میدادیم بهش یه روز بعدش شکم بچه روون شد انقدر بچه راحت شد چند ساعت خوابید

عزیزم ببرش دکتر حتما هم ببرش فوق تخصص نوزادان 

همون شیر خشکا تاثیر داره شاید لازم باشه مدل و مارک شیرخشکشو عوض کنه 

برا ریفلاکس و کولیکشم هم باید بهت دارو بدن هم اموزش بهت بدن که به بچه چجوری شیر بدی و اینا 

ای جانم طفلک خیلی اذیته حتمااا منم خواهرزادم اینطوری شده بود قرمز میشد انقدر میترسیدیم مامانم میگفت ...

ما هم خریدیم دو بار دادم شکمش کار کرد ولی انقد نت ازش بد نوشتن نمیدونم باز بدم یا نه🥲استرس گرفتم اون دوباره دادم

7 عدد انجیر زو توی آب خیس کنید آبش رو موقع شب چند قطره بهش بدید

نوزاده عزیز

هر چی نمیشه داد بخوره

🫂تاپیک های با ارزش رو دریابیم💌                                    پشت هر تاپیکی قلبی می تپه❤️‍🩹
عزیزم ببرش دکتر حتما هم ببرش فوق تخصص نوزادان همون شیر خشکا تاثیر داره شاید لازم باشه مدل و مارک شیر ...

متخصص میبرم دکترشم خوبه ولی نمیدونم چرا یبوست چیزی نداده کمی هم بداخلاقه نمیدونم دکترش عوض کنم یا نه البته قبل شیر خشکم شیر خودمم میخورد یبوست داشت شیرخشک روزی یکی دوبار ۶۰ سی سی میدم