1371baranm مدیر عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 3479 عنوان یبوست نوزاد | مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 27 پست نوزادم ۴۰ روزه س سه روزه دفع نداشته دکتر رفتم اومدیم دیدیم برا یبوست چیزی نداده راهمون هم دوره نتونستیم برگردیم پدی لاکت و شیرخشک ببلاک ar و دایمتیکون میخوره با قطره آ د اینا یبوست تشدید می کنن؟بچه م هی زور میزنه قرمز میشه نمیدونم باز ببرمش دکتر یا نه بیماری هم زیاده میترسم مطب مریض شه انقد میریم دکتررفلاکس و کولیک هم داره😪 1403/05/29 | 10:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانومیییی عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 2286 نوزاده عزیزهر چی نمیشه داد بخوره چند قطره به جایی برنمیخوره من تجربیات خودم رو گفتم تصمیم نهایی با مادره خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر
1371baranm مدیر استارتر عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 3479 7 عدد انجیر زو توی آب خیس کنید آبش رو موقع شب چند قطره بهش بدید میترسم این چیزا بدم استرس میگیرم
1371baranm مدیر استارتر عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 3479 بدنش رو با روغن زیتون بودار چرب کن مخصوصا شکم خیلی چرب می کنم دور نافش در جهت عقربه های ساعت حتی مقعدش ولی تاثیر نداره
خانومیییی عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 2286 میترسم این چیزا بدم استرس میگیرم شما مادرشی گلم مختاری ولی چرا از داروهای شیمیایی نمیترسیم بعد از چند قطره آب انجیر میترسیم ؟؟؟مگه ترکیب داروها رو بلدیم ؟؟ خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر
فسقلی_خانم عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 295 ما هم خریدیم دو بار دادم شکمش کار کرد ولی انقد نت ازش بد نوشتن نمیدونم باز بدم یا نه🥲استرس گرفتم او ... خواهر منم مثل شما نگران بود میترسید دیگه مامانم به حرفش گوش نکرد دادیم بهش خیلی خوب شد با همون یکبار باز خودت صلاح میدونی عزیزم ولی میخوای امتحان کن
عشق_من_ali عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 2610 طبق دستور دکتر میدمدایمتیکون هم ۱۲ ساعت ۴ قطره میدم برا کولیکشیرخشکم طفلی رفلاکس داره گریب میکچر برا ... برای رفع نفخ شکم و رفع یبوست من که دیگه دستم اومده بود شل بودنی دایمتیکون سفت بودنیگریپ میکچر میدادمدکترم این طور یاد داده بود همیشه هم هردو رو خونه داشتم
1371baranm مدیر استارتر عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 3479 با روغن زیتون شکمش رو مثل عقربه های ساعت ماساژ نرم بدیدکمی بع مقعدش روغن زیتون بمالیدو ماساژ را در ر ... همه ی این کارا کردم😑ورزش هم میدم فقط رو نفخ تاثیر داره
خانومیییی عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 2286 خیلی چرب می کنم دور نافش در جهت عقربه های ساعت حتی مقعدش ولی تاثیر نداره پس حتما شیرخشکش باید عوض بشه چون منم نوزاد دارم یکم که یبوست یا اسهال میگیره با همین روغن زیتون درمان میشه نمیدونم چرا از شما تاثیری نداشته خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر
عشق_من_ali عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 2610 میترسم این چیزا بدم استرس میگیرم خود دانی چون نوزاده من طبق دستور بالا پیش میرفتم
1371baranm مدیر استارتر عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 3479 برای رفع نفخ شکم و رفع یبوست من که دیگه دستم اومده بود شل بودنی دایمتیکون سفت بودنیگریپ میکچر میدادم ... ممنون عزیزم چند قطره بدم ؟هر چند ساعت؟
loving3 عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 809 همه ی این کارا کردم😑ورزش هم میدم فقط رو نفخ تاثیر داره پسر من تا ۴ماه کولیک و یوبس بودهی بایستی تکرار کنید رو شکم روی دستت بخوابونشحمام بده ماساژ بدهو تا دوران کولیک تمام بشه 🫂تاپیک های با ارزش رو دریابیم💌 پشت هر تاپیکی قلبی می تپه❤️🩹
عشق_من_ali عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 2610 ممنون عزیزم چند قطره بدم ؟هر چند ساعت؟ طبق بروشور بده همیشه هم قطره چکان اضافی تو خونه داشته باش بسته به مارکش روش مینویسه بعصی ها علیظ یا رقیق هستن و زیر دوماه و بالای دوماه داره ۴۰ روزه همون دوماهه حساب میشه یه قاشق مرباخوری بده روزی دوبار صبح و شب اگر روان شد هیچ وگرنه سه وعده بده
1371baranm مدیر استارتر عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 3479 طبق بروشور بده همیشه هم قطره چکان اضافی تو خونه داشته باش بسته به مارکش روش مینویسه بعصی ها علیظ یا ... ممنون عزیزم جواب دادی خدا بچه هات حفظ کنه😘