2777
2789
عنوان

خیانت دیدم ازش

1524 بازدید | 88 پست

چجوری خودمو اروم کنم؟ کسی که همیشه خودش بهم میگفت نکنه خیانت کنی . نکنه بری با یکی دیگه . نکنه ولم کنی الان فهمیدم خودش همزمان با من با یکی دیگه هم بود ... قبل اینکه بهش بگم ازش پرسیدم دوستم داری؟ میگفت خیلی دوست دارم . میگف خیلی میخوامت برا زندگی . دوست داشتنم گذری نیست ... نمیدونم الان چیکار کنم هیچی نمیدونم فقط بد شکستم ...:)

جان جدت لایک نکنننننن 🔪.                                                این کاربری دست دونفره و تاپیک ها ممکنه با هم مرتبط نباشن🫂🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا فکر میکردی که فقط با توعه؟ یعنی انقدر ساده ای؟ شوهرت که نیست میگی خیانت کرده! دوستی یعنی همین

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....

خیلی سختهههای خداااا کاش ادم هایی ک مال هم نیستن و هیچ وقت سر راه هم قرار ندددددیییییی

واقعا همیشه دعای منم همینه :)

جان جدت لایک نکنننننن 🔪.                                                این کاربری دست دونفره و تاپیک ها ممکنه با هم مرتبط نباشن🫂🌱
باید ولش کنی دیگه

یعنی بدبختیاشو من تحمل کردم الان بزارم اون دختره عشق و حال رفاهشو ببره؟

کسی ک تعهدمحضری بهت نداره مطمعن باش خیانت میکنه

چیکار کنم شرایط نداشت بیاد جلو . کار نداشت . خونه ماشین سرمایه هیچی نداشت .. الان که کار داره خونه و ماشین گرفته رفته سراغ یکی دیگه!

واقعا فکر میکردی که فقط با توعه؟ یعنی انقدر ساده ای؟ شوهرت که نیست میگی خیانت کرده! دوستی یعنی همین

چون دوست پسرم بود حتما باید به قلبم و روح و روانم ضربه میزد؟

تروخدا سوال منم جواب بدین با اجازه اسی 

اگه پسری بیاد بگه بیا فلان شوهر برات شوهر پیدا میکنیم و استیکر 🙃 اینو بزاره حالا این پسر میگه شما رو دوست داره و فلان بعدش که این حرف رو زد کلی معذرت خواهی کرده و حتی جون مادرشو قسم خورد که منظور بدی نداشته فقط میخواسته بگه تو که از من خوشت نمیاد بهتر از من تو اون شهر برات پیدا میشه و اینا منم کلی بهش حرف زدم حالا موندم بلاکش کنم یا نه همشم میگفت بحث تمومش کن لطفا و اینا

سگ ولگرد و ول کن خواهر من بدبختی چیه رفاه چیه مگه یه ادم خیانت کار بیشتره

همون خراب خانوم شانس داره حالا ببین چیکارا که براش نمیکنه

نسبتي با هم داريد منظورم عقد و ازدواجه ؟

نه فقط خانواده در جریان بودن قصدمون ازدواج بود از اول

تروخدا سوال منم جواب بدین با اجازه اسی اگه پسری بیاد بگه بیا فلان شوهر برات شوهر پیدا میکنیم و استیک ...

میخواست تو بگی دوسش داری و اونو میخوای به عنوان شوهر