2777
2789
بعله.. دلم رو شکوندن.بد جور.صدا از من در نیومد. به انرژی کائنات ایمان دارم.. اصلاااا براشون آرزوی بد ...

منم به نفرین کردن اعتقاد ندارم احساس میکنم بدتر دل ادمو سیاه میکنه اما صدای شکستن دل بلاخره باید به ی جایی برسه که بیشتر اوقات دیدم نمیرسه و کسی که ظلم کرده هر روز بهتر از دیروزه

بعله.. دلم رو شکوندن.بد جور.صدا از من در نیومد. به انرژی کائنات ایمان دارم.. اصلاااا براشون آرزوی بد ...

تعریف کنید دوستان۰ چکار کردن چه بلایی سرشون اومد

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به من خودیا ظلم کردن تقاصم بدن گرفتاریش مال منه ۰ ولی اره اخیرن دو نفر که اشکمودر اوردن اشکشون در اومد۰ اونا که هر چی سرشون بیاد ادم نمیشن کاش ما دستشون نجات پیدا میکردیم

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

ولی من خیلی اعتقاد دارم.خواهرشوهرم هر بلایی که به سرمن آورد‌ .دونه به دونش  داره به سرش  میاد .البته چند سال طول کشید ولی بالاخره  داره تقاص پس میده

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹

اینایی که ما فکر میکنیم دارن خوش زندگی میکنن اصلا از زندگیاشون مطمئن نباشید. هیچکس از دل کسی خبر نداره

دلتنگم ... برای آرامشم حضرت عباس رو صدا کنید و یک صلوات بفرستید.‌مرسی دوستانم❤❤❤

بله بله بله بله

اگر بخواد ترس از خدا و.. منو به راه راست هدایت نکنه قطعا یاداوری این چیزا منو به راه راست میکشونه و نمیذاره پامو از گلیمم دراز تر کنم.

واقعا این دنیا دار مکافاته.........خودم روزگرای خیلی هارو مسخره میکردم مثلا فلج رو و..

و امکان نداشت سالم بمونم الکی الکی یه مشکلی پیش میومد یه هفته بدنم خشک میشد و..

خیلی بده.

من آقا هستم! نذر من پاسخگوی سوالات شما در زمینه یخچال و لوازم خانگی در حد توان هستم.بسم الله..
اینایی که ما فکر میکنیم دارن خوش زندگی میکنن اصلا از زندگیاشون مطمئن نباشید. هیچکس از دل کسی خبر ندا ...

چقدر با حرف شما موافقم..چقدر..

و اینایی که م امیبینیم به ظاهر پولدارن یا مرفح هستند و به زندگیشون گاهی حسودیمون میشه خواسته ناخواسته ...قطعا تو باطن زندگیشون یک مشکلی دارن که اگر ما بودیم حاضر بودیم کل ثروتنمونو بدیم بره تا اون مشکل برطرف بشه!

من آقا هستم! نذر من پاسخگوی سوالات شما در زمینه یخچال و لوازم خانگی در حد توان هستم.بسم الله..