2777
2789

خیلی اعتقاد دارم. بله دیدم ولی بهتره تعریف نکنم. هر کس رو به خدا واگذار کردم بدجور جواب پس داده. 

دلتنگم ... برای آرامشم حضرت عباس رو صدا کنید و یک صلوات بفرستید.‌مرسی دوستانم❤❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلن اعتقاد ندارم

اگه ب تقاص پس دادن اعتقاد داشته باشي ،خودت بدي كني هر اتفاق معموليي بيفته ك در حالت عاديم مي افتاد ب اين نسبت ميدي ك بخاطر بدي كردنت بوده و حتمن داري تقاص ميدي و اروم اروم كاينات هم ميذاره تو كاسه ات چپ و راست !!!

حالا ادمهايي ك ب تقاص اعتقاد ندارن كلاهبرداري ميكنن دل زنشون رو ميشكنن خيانت ميكنن

هروز هم بهتر از ديروز ادامه ميدن!!!

يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!

منم تا حالا ندیدم نمیگم اعتقاد ندارم.نه.

ولی چرا خیلیا ظلم میکنن و شاد خرم زندگی میکنن.انگار نه انگار که باعث ازار کسی شدن..

ظالم و سالم .

🙄

میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟

بعله.. دلم رو شکوندن.بد جور.صدا از من در نیومد. به انرژی کائنات ایمان دارم.. اصلاااا براشون آرزوی بد نکردم.نفرین نکردم. چون توی یوگا قانونِ.. نفرین بِدی نفرین بهت برمیگرده.. یکسال نگذشت آنچنان بلا سرش اومد که خودم براش گریه میکردم

چون قافیه تنگ آید، شاعر به جفنگ آید