2777
2789
عنوان

دارم کلافه میشم شکمم کار نمیکنه

1052 بازدید | 48 پست

چنروزه درد معده گرفتم قرص میخورم شکمم هم کارنمیکنه

منی ک یه عالمه اب میخورم و حداقل روزی یبار دفع داشتم حالا ۵روزه هیچی ب هیچی

الان قرصامو خوردم اب داغ هم خوردم 

بعدم سه تا الو انداختم بالا😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ناشتا اول آب ولرم بخور 

چندتا آلو و انجیر خشک بزار توی آب بعد از این آب بخور 

روغن زیتون بریز روی غذات

میتونی قرص یا شیاف بیزاکودیل هم بگیری

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

من تمام خانوادم این ویروس گرفتن 

با دل‌درد و یبوست شدید 

چند روز طول کشید تا حالشون خوب بشه

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

هندونه بخور

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
من در نمیزنم میام با لگد: انجیر👌🏻آلولواشکآش پر سبزیخیلی چیزا هستن که کار میده شکمتو

دیشب اش خوردم اتفاقا الو و انجیر هم خوردم فقط معدم میپیچه کار دیگ ای نمیکنن

من تمام خانوادم این ویروس گرفتن با دل‌درد و یبوست شدید چند روز طول کشید تا حالشون خوب بشه

جدن ویروس جدیده؟اخه ابجیمم میگف دلش درد میکنه

من الان انواع قرص های معده رو دارم مبخورم تااروم بشه وگرنه حالت تهوع شدید دارم

آب زیادی هم خوب نیس..یا کبدت خشک و حرارت دارشده و یا طحالت سرد و خشک شده ک یبوست میگیرینورمحمدی هستم ...

من طبع بدنم گرم و تره

اینروزا ک هواگرمه دیگ فک کنم اندازه دوتا بطری نوشابه بزرگ تو طول روز اب میخورم اونم خنک

عزیزم ناشتا اول آب ولرم بخور چندتا آلو و انجیر خشک بزار توی آب بعد از این آب بخور روغن زیتون بریز رو ...

الو تازه مامانم گرفته اب ولرم رو به داغ میخورم صبحا بعدشم الو هارو میخورم