2777
2789
عنوان

غده زیر بغل

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 66 پست
تو سن ۲۰ تا ۲۵ که هورمونهای زنانه زیاده ایجاد میشن. هر سال باید سونو داد. همه خوراکیامون هورمونی شده ...

درسته منم همون ۱۹ ۲۰ سالگی دراوردم

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه متاسفانه تو قزوینم...نمیدونم حتی اینجا ماموگرافی داره یا نه

من سونو رفتم 

متخصص سونو و رادیولوژی و سی تی اسکن و .. بود دکتره 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

جذب شدن یا هنوز هستن؟

یدونه بود بعضی وقتا نیست یا خیلی ریز میشه.. بعضی وقتا هم یکم بزرگتر میشه 😅

درسته منم همون ۱۹ ۲۰ سالگی دراوردم

من حس میکنم اون یکی زیربغلمم داره یدونه کوچیکتر...و قبلا نبود اینا اصلا...ممکنه بخاطر مام باشه جدب؟ چون من تو ابن سه چهار هفته ی تابستون چون کنکورمم تموم شده بود هعب دم به دیفه ور مبرفتم با خودم مامم زیاد استفاده کردم...بخاطر ملم باشه خوش خیم میشه؟

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

یدونه بود بعضی وقتا نیست یا خیلی ریز میشه.. بعضی وقتا هم یکم بزرگتر میشه 😅

همه دارن ولی خبر ندارن. همه کیست هم دارن. معمولا اگر درد داشته باشن یعنی بی خطرن ولی استارتر باید بره سونو تا مطمعن بشه

من حس میکنم اون یکی زیربغلمم داره یدونه کوچیکتر...و قبلا نبود اینا اصلا...ممکنه بخاطر مام باشه جدب؟ ...

بله عزیزم خوش خیمن نگران نباش از این بابت .. تو سونو همه چی مشخص میشه زیاد دست نزنید بهش .. تاپیک های مرتبط با این توده زیر بغل رو بخونید کمک کننده س برطرف میشه 

همه دارن ولی خبر ندارن. همه کیست هم دارن. معمولا اگر درد داشته باشن یعنی بی خطرن ولی استارتر باید بر ...

بله من یجا تو برگه های مادرم دیدم خودازمایی پس.تان داشت این بود ک یاد گرفتم چک کنم خودمو 😂 از سلامت بدنم باخبر باشم

بله عزیزم خوش خیمن نگران نباش از این بابت .. تو سونو همه چی مشخص میشه زیاد دست نزنید بهش .. تاپیک ها ...

بله خیلی ممنون جدی  

خیلی حالم بد بود مامانمم خواب بود نتونستم برم ازش بپرسم گفتم بیام اینجا تاپیک بزنم

در حدی ناامید شدم که گفتم اگه الان بمیری حداقل مامان باباتو دوستات هستن بیان سر قبرت چند سال دیگه پیر شی هیشکس بهت سر نمیزنه😭😂داشتم قانع میکردم خودمو خلاصه

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

بله خیلی ممنون جدی خیلی حالم بد بود مامانمم خواب بود نتونستم برم ازش بپرسم گفتم بیام اینجا تاپیک بز ...

عزیزم .. اخه ب این سادگیا هم نیست ادم سریع سرطان بگیره و .. اینا خوش خیمن رفتم تجربه چند نفرم خوندم 😅♥️♥️ 

خدا پدر مادرتونم حفظ کنه وشمارو برای اونها

من ی مدت پیش همین طور شدم کاری نکردم خودش خوب شد

شاهد از غیب رسید اسی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 21 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز