2777
2789
عنوان

بیاید جواب این بچه پررو رو چی بدم

390 بازدید | 27 پست

اسکرینشو الان میفرستم . یه استوری گذاشتم دختر عموی پررو فشاری شده داره میترکه. باباش بازنشسته ، پدر من شغلش ازاده یکساله اومده محل کار بابام پیش ما هی مفت و مجانی میخورد و میخابید تو زندگیمون و کار بابام دخالت میکنه بابام و داداشمو میندازه ب جون هم . زنو بچشم ول کرده یه شهر دیگه یک سال و نیم سراغشون نمیرفت ماهم بیست و پنج ساله جون داداشم یک بار خونه اونا نرفتیم کلا به درد نخورن اگه بخام بگم باید تا صبح تایپ کنم واستون. براعروسیم که اولین بچه پدرم بودم ک عروسی کرده نیومدن خانواده پدرم اصلا . انقدر پرروعه بعد عروسبم اومده مونده محل کار پدرم مثل کنههه هرچی هم کنایه میزنیم شرشو نمیکنه. دخترش الان طلبکار شده استوری گذاشتم ریپ زده فقط بگید جوابی که اماده کردم خوبه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂ب نظرم جوابشو نده اصلا ،بحث پیش میاد اینم با این زبونش میگه تو مقصر بودی ک همچین استوری ای گذا ...

ن میدونی به من میگه دیگه تکرار نشه زنگ میزنم شوهرت 🥴

از من کوچیک تر غلط زیادی میکنه باید دمشو بچینم یه متن خوب اماده کردم بگید خوبه یا نه

ن میدونی به من میگه دیگه تکرار نشه زنگ میزنم شوهرت 🥴از من کوچیک تر غلط زیادی میکنه باید دمشو بچینم ...

هستم بزار 

ب شوهرت چ ربطی داره چ ادما پررو شدن 

اول ب بابات بگو ک اگر مشکلی پیش اومد اون پشتت باشه 

هستم بزار ب شوهرت چ ربطی داره چ ادما پررو شدن اول ب بابات بگو ک اگر مشکلی پیش اومد اون پشتت باشه

بابام امروز کلی خواهر و مادرمو کتک زد سر همین بی شرفا فک میکنن شوهرمم مث پدرمه ولی کور خوندن 

بابام امروز کلی خواهر و مادرمو کتک زد سر همین بی شرفا فک میکنن شوهرمم مث پدرمه ولی کور خوندن

خب اینم میره ب باباش میگه باباشم ب بابات شر میندازن تو خونتون 

باباتم پشته اونو میگیره برعکس اون دلش شاد میشه 

حالا متن و بفرست 

فقط در رابطه با شوهرت بهش بگو شوهرم این خاله زنک بازیای شما براش مهم نیست