2777
2789
عنوان

ایا ممکنه گرما باعث جوش زدن بشه

421 بازدید | 12 پست

من یسالو نیم قرص راکوتان خوردم خیلییی وقته ک دیگه جوش نمیزدم اما الان یه ماهه ناحیه پیشونی و شقیقه جوشای خیلی ریز زیر پوستی میزنم

دلیلش میتونه از گرما باشه؟

اخه اصلا سابقه ی جوش زدن تو این ناحیه از صورتم رو نداشتم هرچقدرم قبلا جوش میزدم هیچوقت پیشونی و شقیقه خام جوش نمیزد

دارم کلافه میشم واقعا

منم ۱ سال خوردم تا دوسال بعدش خوب بودم ولی الان رعایت نکنم باز جوش میزنم

تنها کاری که میکنم اینه که هر به چندساعت صورتمو با تونر تمیز میکنم تا الوده نمونه و جوش بزنه

مخصوصا وقتایی که خیلی عرق کردم یا موقع خواب

با این روش کم پیش میاد جوش بزنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلی تاثیر داره من برای مسافرت رفته بودم جنوب پوستم داغون شد پر جوش چرکی قرص راکوتان خودت مصرف ک ...

خب چطور میتونم کنترلش کنم خیلی اعصابمو خورد کرده😭

اخه جالبش اینجاست صورتم اصلاااا عرق نمیکنه پس چرا جوش میزنم؟

دکتر تجویز کرده بود

منم ۱ سال خوردم تا دوسال بعدش خوب بودم ولی الان رعایت نکنم باز جوش میزنمتنها کاری که میکنم اینه که ه ...

اخه من اصلا صورتم عرق نمیکنه نمیدونم چرا جوش میزنه😭

ببین صورت عرقم نکنه آلوده میشه بازم در طول روزهمین الودگی باعث جوش میشه

اخه اصلا انتظار نداشتم به این زودی برگرده همش سه ماهه ک راکوتانو قطع کردم 

الان انقدر ذهنمو درگیر کرده ک دلم میخواد دوباره قرص بگیرم

اخه اصلا انتظار نداشتم به این زودی برگرده همش سه ماهه ک راکوتانو قطع کردم الان انقدر ذهنمو درگیر کرد ...

نخور دیگه اگه قرار بود اثر داشته باشه بعد یکسال و نیم اثر میکرد

من خودمم گفتم ۱ سال خوردم تا دوسال بعدش عالی بودم ولی بعدش باز همون اش و همون کاسه شد تازه عوارضشم وحشتناک بود اون موقع که مصرف میکردم. به اون همه عوارضی که تحمل کردم نمی ارزید زودی برگشت

نخور دیگه اگه قرار بود اثر داشته باشه بعد یکسال و نیم اثر میکردمن خودمم گفتم ۱ سال خوردم تا دوسال بع ...

پس چیکار کنم واقعا فوبیای برگشت جوش هامو دارم خیلییی افتضاح جوش میزدم و هنوزم جای جوش هام به صورت اسکار رو پوستم مونده تازه میخواستم برای درمان این اسکار ها کاری کنم که دوباره جوش زدن شروع شد😭