2777
2789

جنسم  رسید از باربری ولی خیلی سنگین یه جاش ایراد داره عکس دادم بنظرتون امکان داره از پولی که حسابشون هست خسارت بهم بدن .تازه گولم زده هزینه باربری هم گردن من گذاشته 

ارسالش رایگان بود.گفت تو بده من بهت میدم ولی نداد 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

ما هم یه سری محافظ تلویزیون گرفتیم ارسال رایگان ولی دم در اومد حدود ۱۱۰ تومن هزینه پست گرفت

خب بعد چیکار کردی پول پس گرفتی .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی از باسلام خرید میکنم

یبار کیف مشکی سفارش دادم آبی فرستادن

اعتراضمو ثبت کردم و عکس فرستادم

همون روز تایید شد و پولو به کیف پول باسلامم برگشت زدن

هم پول کیف هم هزینه پستش. منم کیفو دوباره فرستادم

حتما مشکلتو کامل ثبت کن و توضیح بده

رسیدگیشون خوبه حتما بررسی میکنن

به پشتیبانی گزارش بده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من خیلی از باسلام خرید میکنمیبار کیف مشکی سفارش دادم آبی فرستادناعتراضمو ثبت کردم و عکس فرستادمهمون ...

عزیزم ثبت کردم مشکلم اینه .شاهنشین خریدم خیلی خیلی سنگین اندازه یه مبل 🙂تشکش پاره و اندازه نیست ولی روکش خوبه .بنظرت قبول میکنن خسارت بدن خودم تشک بخرم دیگ مرجوع نکنم نظرت چیه.عکس و فیلم تشک فرستادم با فاکتوری که از من پول بار گرفته 

عزیزم ثبت کردم مشکلم اینه .شاهنشین خریدم خیلی خیلی سنگین اندازه یه مبل 🙂تشکش پاره و اندازه نیست ولی ...

خب شاهنشین کلا سنگینه عزیزم

دوست منم خریده بود یدونه بالشت کوچیکشو بزووور

میشد بلند کرد انقد که سنگین بود. مدلشون همینه

ولی از لحاظ پارگی و این چیزا باید ثبت کنی و رسیدگی کنن

حتما قبل از سفارش درباره هزینه ارسال بپرسین

چیزایی که انقد سنگینن معمولا رایگان نیستن

واسه طرف نمیصرفه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خب شاهنشین کلا سنگینه عزیزمدوست منم خریده بود یدونه بالشت کوچیکشو بزووورمیشد بلند کرد انقد که سنگین ...

منظورم بود سنگین امکان اینکه برگشت بزنم.سنگین بودنش ایراد  نیست، آخه یسری میگن برگشت بزن واسه همون عنوان کردم . .هزینه هم وقتی میخریدم غرفش رایگان زده چون از طرحش خوشم اومده بود ثبت کردم اینایی که رایگان میزنن رو جنسشون میکشن سودشون رو بر میدارن بعد که باربری اومد اون زنگ زد من یادم رفته بدم تو بهم بده بعد شماره کارت بده من بزنم حسابت