2777
2789
عنوان

نمیدونم فردا چیکار کنم کلی تو فکرم

252 بازدید | 12 پست

سلام ،دختر من جمعه ی هفته ی قبل عمل شده دستش شکسته بود و پین داره تو آرنجش،خلاصه باید دوشنبه یعنی فردا میبردیمش دکتر و به گفته ی بیمارستان یک روز مونده وقت بگیریم ،اما دیروز متوجه شدم باید پنجشنبه وقت می‌گرفتیم و الان نمیشه وقت گرفت ،دیروز نگهبان بیمارستان دید خیلی سردرگم هستم راهنمایی کرد که فردا بیا برو پیش مسئول پذیرش بگو دخترم تب داره درد داره و دکتر دیگه قبولش نمیکنه شاید اینجوری اجازه بدن بری داخل 

منم واسه چهارشنبه از همون دکتر  از یه شهر دیگه که باهامون2ساعت فاصله داره وقت گرفتم گفتم فردا اجازه ندن برم پیش دکتر چهارشنبه مجبورم پیش اون دکتر برم 

حالا سوالی دارم که باید حتما پیش همون دکتری که عمل کرده بریم؟یا یه دکتر دیگم میشه رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو که نمیدونستی. بیمارستان خودش گفته بوده یه روز قبلش. حالا فردا برو با منشی صحبت کن‌ بگو بیمارستان اینجوری گفته بوده و تو نمیدونستی. بگو حتی شده آخر وقت میرم داخل. 

۷ تا نادعلی قبلش بخون و برو

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

خب تو که نمیدونستی. بیمارستان خودش گفته بوده یه روز قبلش. حالا فردا برو با منشی صحبت کن‌ بگو بیمارست ...

دکتر مطب شخصیش این شهر نیست تو بیمارستان ویزیت میکنه اونم فقط یک ساعت ،ای کاش مطب داشت ویزیت دو برابر میدادم میرفتم داخل اما بیمارستان کلی آدم نشستن

سلام عزیزم بله،از صبح ساعت9تو نوبت بودیم تا5عصر اول اونایی که ویزیت انلاین گرفته بودن رو ویزیت کردن ...

یعنی ۸ ساعت تو مطب بودید؟ چقدر سخت.

بهرحال خدا رو شکر که ویزیت شد 🥀

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

یعنی ۸ ساعت تو مطب بودید؟ چقدر سخت.بهرحال خدا رو شکر که ویزیت شد 🥀

نه مطب نبود درمانگاه مخصوص خود بیمارستان بود و فقط کسایی که پیش دکتر عمل داشتن اونجا بودن