2777
2789
عنوان

داداشم😔

273 بازدید | 19 پست

امروز زنگ زد گفت دیگه نمیام تو اون خونه ک مدام تحقیرم میکنید و نمیزارید ب انتخاب خودم ازدواج کنم اخه عاشق یه دختر ۹ سال بزرگتر از خودش شده پدرمادرم مخالف بودن الان میگه رفتم ک رفتم بنطرتون برمیگرده بهش زنگ میزنیم جواب نمیده توروخدا دعا کنید برگرده مادرم فشار داره دق میکنه😔🤕😢

بزارین عروسی کنه این حالا فک میکنه چخبره باید بره توش بفهمه خبری نیست

بابا نی نی یارا منو قطع نکنید من ثنا و بهار ۹۶ ام گیتی ۱۹۹۲ و sanajan و دختر گلاب ام و یکی دیگه که یادم نیست چرا کاری میکنی که من با خط مادرشوهرم بیام اینجا آخه درسته برای  تاپیک سیاسی منو قطع کنی وصلم نکنی؟من تنهایی هامو وقتی واقعا جایی برا درد و دل نداشتم اینجا پر کردم دوستان دعا کنید حال همه مون خوب باشه دعا کنید خدا آدمای خوب سر راهمون بزاره و دعا کنید برای سلامتی و عافیت و عاقبت به خیری همه مون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شغل داداشت چیه عزیزم؟اون دختر خانوم همشهریتونه یا جای دیگس؟و اینکه تاحالا از نزدیک معاشرت کردید با د ...

داداشم مغازه داره اره دختره همشهری خودمونه سه ساله باهم در ارتباطن منم یه چند باری دیدمش از نزدیک دخار خوبیه ظاهرا اما پدر مادرم فکرشون قدیمی ک باید پسر بزرگتر از دختر باشه

داداشم مغازه داره اره دختره همشهری خودمونه سه ساله باهم در ارتباطن منم یه چند باری دیدمش از نزدیک دخ ...

ببین بزارید یه مدت خانواده ها رفت و امد کنن و نامزد بشن

شاید خانوادت نظرشون عوض شه. شاید اصلا خود برادرت نظرش عوض شه

اما اگه بدون هیچی الان بهش بگید به هم بزن تا ابد شمارو نمیبخشه

داداشم مغازه داره اره دختره همشهری خودمونه سه ساله باهم در ارتباطن منم یه چند باری دیدمش از نزدیک دخ ...

پسرعمه من متولد71با یه دختر متولد62 ازدواج کرد، عمه م بیچاره مجبورشد کنار بیاد ، اما خودت زنوشوهر هرکدوم سرگرم کارخودشونن، جدا زندگی میکنن بخاطر شغلشون  زیاد پیش هم نیستن 

ببین بزارید یه مدت خانواده ها رفت و امد کنن و نامزد بشنشاید خانوادت نظرشون عوض شه. شاید اصلا خود برا ...

درست میگی الان لج کرده از صبح تا حالا خبری ازش نداریم فقط گفت دیگه نمیام منتظرم نباید میترسیم این دختره طلسمش کرده باشه

باهم خوشبخت نیستن؟؟؟

نه اگرخوشبحت بودن که زنه انتقالی نمیگرفت بره شهر دیگه، ففط یه بچه میخاست، بچه دارکه شد بچه و خونه زندگی بار کرد رفت شهردبگه، خودش کارمنده احتیاجی به شوهره نداره 

درست میگی الان لج کرده از صبح تا حالا خبری ازش نداریم فقط گفت دیگه نمیام منتظرم نباید میترسیم این دخ ...

نه عزیزم

من یکیو میشناسم دقیقا با همین شرایط مشابه

اقا پسر عاشق یه دختر ۹ سال بزرگتر خودش شده

دختره انقدرررر ماه و خوبه که پسره میگه من تورو از دست بدم عمرا یکی اینجوری گیرم نمیاد و واقعا هم اون دختر همه چی تمومه

همش به طلسم و اینا نیس به دلت بد راه نده