بزارین عروسی کنه این حالا فک میکنه چخبره باید بره توش بفهمه خبری نیست
بابا نی نی یارا منو قطع نکنید من ثنا و بهار ۹۶ ام گیتی ۱۹۹۲ و sanajan و دختر گلاب ام و یکی دیگه که یادم نیست چرا کاری میکنی که من با خط مادرشوهرم بیام اینجا آخه درسته برای تاپیک سیاسی منو قطع کنی وصلم نکنی؟من تنهایی هامو وقتی واقعا جایی برا درد و دل نداشتم اینجا پر کردم دوستان دعا کنید حال همه مون خوب باشه دعا کنید خدا آدمای خوب سر راهمون بزاره و دعا کنید برای سلامتی و عافیت و عاقبت به خیری همه مون
شغل داداشت چیه عزیزم؟اون دختر خانوم همشهریتونه یا جای دیگس؟و اینکه تاحالا از نزدیک معاشرت کردید با د ...
داداشم مغازه داره اره دختره همشهری خودمونه سه ساله باهم در ارتباطن منم یه چند باری دیدمش از نزدیک دخار خوبیه ظاهرا اما پدر مادرم فکرشون قدیمی ک باید پسر بزرگتر از دختر باشه
داداشم مغازه داره اره دختره همشهری خودمونه سه ساله باهم در ارتباطن منم یه چند باری دیدمش از نزدیک دخ ...
پسرعمه من متولد71با یه دختر متولد62 ازدواج کرد، عمه م بیچاره مجبورشد کنار بیاد ، اما خودت زنوشوهر هرکدوم سرگرم کارخودشونن، جدا زندگی میکنن بخاطر شغلشون زیاد پیش هم نیستن
نه اگرخوشبحت بودن که زنه انتقالی نمیگرفت بره شهر دیگه، ففط یه بچه میخاست، بچه دارکه شد بچه و خونه زندگی بار کرد رفت شهردبگه، خودش کارمنده احتیاجی به شوهره نداره