2821
2789
عنوان

دعا نویسی

614 بازدید | 18 پست

آیا حکت سرنوشت خدا با حرفهای دعانوسی یکی هست مثلا دعانویسی بکه به عشقتون نمیرسین ولی خدا بخواد

مثلا دعانویس بگه به عشقتون میرسین یا نمیرسین برعکس بشه ولی خدا بخواد آدام برسه میشه جواب یدید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزای من 

کسی که دعا نویسه ، اگه به نوشته هاش دقت کنید میبینید کلماتش ، نوشته هاش بوی طلسم و جادو میده نه دعا!

اینا با جن در ارتباطن

خیلیاشون موکل دارن 

هم خودشون و هم ارتباط گرفتن باهاشون خطرناکه

اگه ذره ای به این دعانویسا اعتقاد داشته باشید خیلی راحت هررررر طلسمی روتون تاثیر میذاره..

ولی کسی که بدونه بالاتر از خدا هیچ قدرتی وجود نداره، سیاهترین طلسم ها هم روش تاثیر نمیذاره

عزیزم اونم با توجه به موکل میگه دیگه موکل از آینده نزدیک خبر داده اگه سرنوشت تون رو کسی با دعا و این ...

نه هیچ کس حتی موکل (جن) از آینده انسان خبر ندارن

اجنه فقط از گذشته مطلع هستن

نه هیچ کس حتی موکل (جن) از آینده انسان خبر ندارناجنه فقط از گذشته مطلع هستن

عزیزم درباره آینده هم خیلییی شده درست شده

حتی مثلا وعده دادن که فلان روز فلان میشه و دقیقا همون شده

یا طرف گفته فلان روز هدیه میگیری

فلان روز مهمون واست میاد 

ولی بنا به تجربه چند ساله ام میگن فقط آینده نزدیک 

عزیزم درباره آینده هم خیلییی شده درست شدهحتی مثلا وعده دادن که فلان روز فلان میشه و دقیقا همون شدهیا ...

ینی میگی شیطان و اجنه آنقدر قدرت دارن که آینده ای که نیومده رو پیش بینی میکنه؟؟؟

من توی یکی از سخنرانی های عالیه آقای رائفی پور شنیدم که انقدر قدرت و اختیار ندارن..!

اگه فکر کنید خیلی قدرت دارن و خیلی کارا میتونن بکنن، خودتون رو در معرض آزار و اذیت هاشون قرار میدید..

(مثل ادماییکه جن زده میشن)

ینی میگی شیطان و اجنه آنقدر قدرت دارن که آینده ای که نیومده رو پیش بینی میکنه؟؟؟من توی یکی از سخنران ...

عزیزم من آقای رافئی پور قبول ندارم 

آره تا حدی قدرت و اختیار دارن چون بسیاری از طلسمات که آینده و سرنوشت انسان رو عوض می‌کنه به دست همچنان هدایت میشه

آینده هم آینده نزدیک یا چیزای ثابت در سرنوشت ولی آینده دور رو به نظرم دقیق نمی تونن 

عزیزم من آقای رافئی پور قبول ندارم آره تا حدی قدرت و اختیار دارن چون بسیاری از طلسمات که آینده و سرن ...

نه نه نه طلسم روی ادمیکه اعتقاد قوی به خدا داره و چیزی رو بالاتر از قدرت خدا نمیبینه، به هییییچ عنوان اثر نمیذاره چه برسه به اینکه بخواد ایندش رو تغییر بده..

برا همین من با نظر شما کاملا مخالفم.

2824
2823
2791
2779
2792